A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__ - VIІІ «Пр. ріш. Відмова над.дозв ОЖБ Федосков Д.В. не відп. ГП»

Кількість переглядів: 94
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Десята сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 24.11.2021
Номер документу: __ - VIІІ
Назва документу: Пр. ріш. Відмова над.дозв ОЖБ Федосков Д.В. не відп. ГП
Прикріплені файли:
  1. Пр. ріш. Відмова над.дозв ОЖБ Федосков Д.В. не відп. ГП (0.06 МБ)

 

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

   Проєкт РІШЕННЯ

 

Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Федоскову Дмитру Вікторовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Північна в с. Дударків Бориспільського району Київської області.

 

Відповідно до  п.34 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 118, 122, 186 Земельного кодексу України, розглянувши заяву гр. Федоскова Дмитра Вікторовича (вх. № Ф-2553/02-11 від 08.11.2021р.) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Північна в с. Дударків Бориспільського району Київської області, враховуючи те, що позначена на графічному матеріалі земельна ділянка відповідно до Генерального плану села Дударків знаходиться на території зелених насаджень спецпризначення, заслухавши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради,

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити гр. Федоскову Дмитру Вікторовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Північна в с. Дударків Бориспільського району Київської області на підставі невідповідності місця розташування об'єкта вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів, генеральних планів населених пунктів та іншої містобудівної документації, схем землеустрою і техніко-економічних обґрунтувань використання та охорони земель адміністративно-територіальних одиниць, проектів землеустрою щодо впорядкування територій населених пунктів, затверджених у встановленому законом порядку.

2. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

 

Сільський голова                                                             Микола КАСЬКІВ

 

с. Щасливе

______________ 2021 року

___________ VIІІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь