A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Рішення сільської ради №__ - VIІІ «рішення № 1604 Київмедсервіс викуп»

Кількість переглядів: 63
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Одинадцята позачергова
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 18.01.2022
Номер документу: __ - VIІІ
Назва документу: рішення № 1604 Київмедсервіс викуп
Прикріплені файли:
  1. рішення № 1604 Київмедсервіс викуп (0.04 МБ)

 

  •  

ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

_________________________________________________________________________________

 

        •  

 

Про затвердження експертного звіту та стартової ціни

продажу земельної ділянки через аукціон

 

Відповідно до п.34 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 127, ст. ст. 134-139 Земельного кодексу України, беручи до уваги відсутність зауважень та пропозицій від членів Пристоличної ОТГ в ході громадських обговорень питання продажу через земельні торги (аукціон) земельної ділянки площею 1,6323 га, що знаходиться в с. Щасливе, кадастровий номер 3220888000:06:001:0057 та рішення Пристоличної сільської ради №847-5-VIII від 29.07.2021 року «Про початок процедури продажу земельної ділянки площею 1,6323 га, що знаходиться в с. Щасливе кадастровий номер 3220888000:06:001:0057, через земельні торги (аукціон)», заслухавши пропозиції постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Пристоличної сільської ради та постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради,

 

Пристолична  сільська рада  В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки загальною площею 1,6323 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, кадастровий номер 3220888000:06:001:0057, що знаходиться за адресою: Київська обл., Бориспільський р., с. Щасливе.
  2. Включити у перелік земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, земельну ділянку площею 1,6323 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, кадастровий номер 3220888000:06:001:0057, що знаходиться за адресою: Київська обл., Бориспільський р., с. Щасливе.
  3. Виставити окремим лотом на земельні торги у формі електронного аукціону земельну ділянку площею 1,6323 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, кадастровий номер 3220888000:06:001:0057, що знаходиться за адресою: Київська обл., Бориспільський р., с. Щасливе.
  4. Земельні торги провести згідно ст. ст. 135-139 Земельного кодексу України у формі електронного аукціону в режимі реального часу в мережі Інтернет, за результатами проведення якого укласти договір купівлі-продажу земельної ділянки.

 

 

  1. Встановити стартову ціну  продажу земельної ділянки, зазначеної в п. 3 даного рішення, що підлягає продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону, в розмірі 5 000 000,00 грн. (п’ять  мільйонів гривень), без урахування ПДВ.
  2. Зобов’язати переможця земельних торгів у формі електронного аукціону,
    на виконання п.5 ст.135, п.24 ст.137 Земельного кодексу України відшкодувати загальні витрати, здійсненні на підготовку лота (земельної ділянки) до проведення земельних торгів в сумі 6500,00 грн. (шість тисяч п’ятсот гривень 00 копійок), згідно виставлених рахунків.
  3. Затвердити проект договору купівлі-продажу земельної ділянки, який пропонується укласти з переможцем земельних торгів.
  4. Уповноважити сільського голову Пристоличної сільської ради Каськіва Миколу Ігоровича, за результатами проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу земельної ділянки, зазначеної у п. 2 цього рішення, підписати протокол проведення земельних торгів та укласти договір купівлі-продажу земельної ділянки від імені організатора проведення земельних торгів  у формі електронного аукціону – Пристоличної сільської ради. Всі витрати по посвідченню договору  купівлі-продажу на земельну ділянку покладаються на переможця земельних торгів.
  5. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого комітету Пристоличної сільської ради Строкача Олександра Сергійовича.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Пристоличної сільської ради.

 

 

 

     Сільський  голова                                                              Микола КАСЬКІВ

 

 

      с. Щасливе

      23 грудня 2021  року

      № 1604 – 11 - VІІІ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь