A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__ - VIІІ «Внес змін до ріш-я Шкурка БВ»

Кількість переглядів: 75
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Дванадцята сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 25.01.2022
Номер документу: __ - VIІІ
Назва документу: Внес змін до ріш-я Шкурка БВ
Прикріплені файли:
  1. Внес змін до ріш-я Шкурка БВ (0.06 МБ)

 

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

  Проєкт  Р І Ш Е Н Н Я

 

Про внесення змін до рішення Пристоличної сільської ради від 29.07.2021 року № 933-5-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шкурка Богдану Вікторовичу по вул. Гагаріна в с. Дударків Бориспільського р-ну Київської області»

 

Відповідно до ст. ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву гр. Шкурки Богдана Вікторовича про внесення змін до рішення Пристоличної сільської ради від 29.07.2021 року № 933-5-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства по вул. Гагаріна в с. Дударків Бориспільського району Київської області», , заслухавши пропозиції постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища,

 

Пристолична  сільська  рада  В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Внести зміни в рішення Пристоличної сільської ради, а саме:

Пункт 1 рішення Пристоличної сільської ради від 29.07.2021 року № 933-5-VIII викласти в такій редакції:

1. Надати дозвіл гр. Шкурка Богдану Вікторовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,2329 га (остаточний розмір визначити проектом землеустрою) для ведення особистого селянського господарства по вул. Гагаріна в с. Дударків Бориспільського району Київської області.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

 

Сільський голова                                                             Микола КАСЬКІВ

 

с. Щасливе

______________2022 року

№ ___________- VIІІ

 

 

 

 

 

 

 

 

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

  Р І Ш Е Н Н Я

(зі змінами, внесеними відповідно до рішення Пристоличної сільської ради № ___-____ від 03 лютого 2022 року)

 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шкурка Богдану Вікторовичу по вул. Гагаріна в с. Дударків Бориспільського р-ну Київської області

 

Розглянувши заяву гр. Шкурки Богдана Вікторовича (вх. № 02-11/1276 від 01.07.2021 р.) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га у власність для ведення особистого селянського господарства по вул. Гагаріна в с. Дударків Бориспільського району Київської області, відповідно до ст. ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», заслухавши пропозиції постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища,

 

Пристолична  сільська  рада  В И Р І Ш И Л А:

 

1. Надати дозвіл гр. Шкурка Богдану Вікторовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,2329 га (остаточний розмір визначити проектом землеустрою) для ведення особистого селянського господарства по вул. Гагаріна в с. Дударків Бориспільського району Київської області.

2. Розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність замовити в організації, яка є виконавцем робіт із землеустрою відповідно до чинного законодавства.

3. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність погодити відповідно до ст. 186 Земельного кодексу України.

4. Земельну ділянку зареєструвати відповідно до Закону України "Про Державний земельний кадастр".

5. Погоджений проект землеустрою подати на розгляд і затвердження до сесії Пристоличної сільської ради.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

 

Сільський голова                                                             Микола КАСЬКІВ

 

с. Щасливе

29 липня 2021 року

№ 933 - 5 - VIІІ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь