A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__ - VIІІ «Проект Рішення згода реконструкція Лермонтова 9-а»

Кількість переглядів: 61
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Дванадцята сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 25.01.2022
Номер документу: __ - VIІІ
Назва документу: Проект Рішення згода реконструкція Лермонтова 9-а
Прикріплені файли:
  1. Затв ПЗ ОЖБ Зварич НІ (0.04 МБ)
  2. Проект Рішення згода реконструкція Лермонтова 9-а (0.06 МБ)

 

 

УКРАЇНА

 

ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОЄКТ Р І Ш Е Н Н Я

 

Про надання згоди на реконструкцію приміщення будівлі (стаціонару) по вул. Лермонтова буд. 9-А в с. Щасливе Бориспільського району Київської області Управлінням капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради

 

           Керуючись ст.ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 102-1 та частиною другою статті 134 Земельного кодексу України, статтями 413, 414, 415 Цивільного кодексу України, беручи до уваги рішення Пристоличної сільської ради № 19 - 1- VIІI від 10.12.2020р. «Про створення юридичної особи публічного права - Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради», враховуючи функції та завдання, виконання яких покладено на Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради, заслухавши пропозицію сільського голови Пристоличної сільської ради  Каськіва М. І. та рекомендації постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту Пристоличної сільської ради,

 

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Надати Управлінню капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради згоду на реконструкцію приміщення будівлі (стаціонару) по вул. Лермонтова буд. 9-А в с. Щасливе Бориспільського району Київської області під адміністративну будівлю на 45 працюючих з центром надання адміністративних послуг.

2. На виконання п. 1 цього Рішення надати згоду на отримання Управлінням капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради містобудівних умов та обмежень (відповідно до п.2 ч.3 ст. 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності») та технічних умов на проектування реконструкції приміщення будівлі (стаціонару) по вул. Лермонтова буд. 9-А в с. Щасливе Бориспільського району Київської області.

3. Надати дозвіл на укладання з Управлінням капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради безоплатного строкового договору суперфіцію на земельну ділянку кадастровий номер: 3220888001:01:004:0086, що перебуває в комунальній власності Пристоличної об’єднаної територіальної громади.

4. На виконання п. 3 цього Рішення доручити сільському голові Пристоличної сільської ради Миколі КАСЬКІВУ в установленому законодавством порядку підписати з Управлінням капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради договір суперфіцію на земельну ділянку, вказану в пункті 3 цього Рішення та  здійснити всі дії, передбачені чинним законодавством для реєстрації вказаного договору.

5. Для виконання робіт згідно п. 1 цього рішення передати Управлінню капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради безоплатно  в управління наступне нерухоме майно: приміщення будівлі (стаціонару) по вул. Лермонтова буд. 9-А в с. Щасливе Бориспільського району Київської області.

6. На виконання п. 5 цього Рішення уповноважити сільського голову Пристоличної сільської ради Миколу КАСЬКІВА на підписання Акту приймання-перредачі нерухомого майна.

7. Рішення набирає чинності з дати його прийняття.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на сільського голову Миколу КАСЬКІВА.

 

 

Сільський голова                                                             Микола КАСЬКІВ

 

 

c. Щасливе

___ лютого 2022 року

№ ____________ VIІI

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь