A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__ - VIІІ «Затв ПЗ ОЖБ Тищенко ОВ»

Кількість переглядів: 68
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Тринадцята сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 23.02.2022
Номер документу: __ - VIІІ
Назва документу: Затв ПЗ ОЖБ Тищенко ОВ
Прикріплені файли:
  1. Затв ПЗ ОЖБ Тищенко ОВ (0.04 МБ)

 

 

  •  

ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

____________________________________________________________________________________

 

        • Проект РІШЕННЯ

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тищенко Олені Валентинівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Нова, 48 в с. Дударків Бориспільського району Київської області

 

Відповідно до  п.34 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 122, 186 Земельного кодексу України, розглянувши заяву гр. Тищенко Олени Валентинівни та проект  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тищенко Олені Валентинівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Нова, 48 в с. Дударків Бориспільського району Київської області, розроблений ФОП Владімірова О.Л., враховуючи пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради,

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тищенко Олені Валентинівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Нова, 48 в с. Дударків Бориспільського району Київської області.

2. Передати гр. Тищенко Олені Валентинівні у власність земельну ділянку площею 0,1300 га кадастровий № 3220883601:01:026:0153 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Нова, 48 в с. Дударків Бориспільського району Київської області.

3. Земельну ділянку, зазначену у п.2. віднести до категорії «землі житлової та громадської забудови», код згідно КВЦПЗ – 02.01.

4. Гр. Тищенко Олені Валентинівні передану у власність земельну ділянку використовувати тільки за цільовим призначенням.

5. Гр. Тищенко Олені Валентинівні оформити та зареєструвати право власності на земельну ділянку згідно чинного законодавства.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

 

    • голова                                                             Микола КАСЬКІВ

c. Щасливе

_____________ 2022 року

№ ______- VIІІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь