A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Рішення сільської ради №__ - VIІІ «рішення № 1890 премії 2023р»

Кількість переглядів: 55
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Двадцята сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 29.12.2022
Номер документу: __ - VIІІ
Назва документу: рішення № 1890 премії 2023р
Прикріплені файли:
  1. рішення № 1890 премії 2023р (0.04 МБ)

 

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

__________________________________________________________________________________

 

 РІШЕННЯ

 

Про умови нарахування премії сільському голові

та працівникам апарату Пристоличної сільської ради в 2023 році

 

Керуючись Постановою Кабінету Міністрів України № 268 від 09.03.2006 р. «Про впорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади,  органів прокуратури, судів, та інших органів», враховуючи інформацію пропозицію постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва про умови нарахування премії сільському голові, заступникам  сільського  голови  та працівникам апарату Пристоличної сільської ради в зв’язку з добросовісним ставленням до виконання своїх службових обов’язків, за інтенсивне виконання роботи, враховуючи пропозицію постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Пристоличної сільської ради,

 

ПРИСТОЛИЧНА сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Дозволити головному бухгалтеру Пристоличної сільської ради проводити нарахування премії відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 268 від 09.03.2006 р. «Про впорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади,  органів  прокуратури, судів, та інших органів» (зі змінами):

- сільському голові Каськіву Миколі Ігоровичу в розмірі трьох посадових окладів щомісяця;

- працівникам апарату, керівникам управлінь та служб в розмірах, встановлених розпорядженням сільського голови помісячно відповідно до їх вкладу в загальні результати роботи.

          2. Дозволити головному бухгалтеру  сільської ради проводити нарахування премії відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 268 від 09.03.2006 р. «Про впорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади,  органів  прокуратури, судів та інших органів»:

- сільському голові Каськіву М.І. в розмірі по 10000 грн. до:

- Дня Конституції;

- Дня Незалежності;

- Дня захисника України;

- Дня місцевого самоврядування;

- Новорічних та різдвяних свят.

Працівникам апарату управління, керівникам управлінь,  в розмірах, встановлених розпорядженням сільського голови.

 

     3. Дозволити головному бухгалтеру  сільської ради проводити нарахування матеріальної допомоги на оздоровлення та матеріальної допомоги на вирішення СПП відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 268 від 09.03.2006 р. «Про впорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади,  органів  прокуратури, судів, та інших органів» та  Наказу Міністерства праці України № 77 від 01.10.1996 року з подальшими змінами  «Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів»:

 -  сільському голові Каськіву М.І. матеріальної допомоги на оздоровлення в розмірі середньомісячної зарплати  до основної щорічної відпустки, та матеріальної допомоги на вирішення СПП в розмірі середньомісячної зарплати  в січні 2023 року;

          - працівникам апарату управління, начальникам управлінь,  матеріальної допомоги на оздоровлення до основної щорічної відпустки та допомоги на вирішення СПП відповідно, за зверненням працівників в розмірах, встановлених розпорядженням сільського голови.

4. В разі  невиконання  дохідної  частини  бюджету,  проводити  преміювання  за  рахунок   залишку  станом  на 01.01.2023 р.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

 

Сільський голова                                                    Микола КАСЬКІВ

 

 

c. Щасливе

22 грудня 2022 року

№ 1890 – 20 - VIІI


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь