A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Повідомлення про сесії №__ - VIІІ «ПОЗАЧЕРГОВЕ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ Двадцять першої сесії Пристоличної сільської ради восьмого скликання 24.01.2023 р.»

Кількість переглядів: 58
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Двадцять перша позачергова сесія
Тип документу: Повідомлення про сесії
Дата: 23.01.2023
Номер документу: __ - VIІІ
Назва документу: ПОЗАЧЕРГОВЕ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ Двадцять першої сесії Пристоличної сільської ради восьмого скликання 24.01.2023 р.
Прикріплені файли:

 

 

ПОЗАЧЕРГОВЕ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ

Двадцять першої сесії Пристоличної сільської ради восьмого скликання

24.01.2023 р.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження Порядку денного позачергового пленарного засідання двадцять першої сесії Пристоличної сільської ради восьмого скликання за основу.
  2. Про затвердження Порядку денного позачергового пленарного засідання двадцять першої сесії Пристоличної сільської ради восьмого скликання за основу та в цілому.

Бюджетні питання:

  1. Про затвердження виконання сільського бюджету за  2022 рік.
  2. Про виділення коштів на придбання пального (бензину)  та здійснення планового технічного огляду службового автомобіля поліцейського офіцера громади Бориспільського РУП ГУНП в Київській області.
  3. Про внесення змін до рішення №1888-20-VIII від 22.12.2022р. «Про затвердження лімітів норм споживання енергоносіїв на 2023 рік» та затвердження лімітів в новій редакції.
  4. Про виділення коштів на розробку проекту консервації об’єкту «Будівництво дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясла-садок) до 220 дітей по вул. Матросова,14 в с. Велика Олександрівка, Бориспільського району Київської області».
  5. Про погашення різниці між фактичною вартістю централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, або іншим підприємствам відшкодування різниці в тарифах за грудень 2022 року комунальним підприємствам КП КУП «Олександрівкажитлобудсервіс» та КП «Житлово-Комунальний комбінат «Щасливський».
  6. Про відшкодування втрат КП КУП «Олександрівкажитлобудсервіс», які виникли протягом періоду розгляду розрахунку тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, їх встановлення та оприлюднення за жовтень-листопад  2022 року.
  7. Про відшкодування втрат КП «Житлово-Комунальний комбінат «Щасливський», які виникли протягом періоду розгляду розрахунку тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, їх встановлення та оприлюднення за жовтень  2022 року.
  8. Про відшкодування втрат КП «Житлово-Комунальний комбінат «Щасливський», які виникли протягом періоду розгляду розрахунку тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, їх встановлення та оприлюднення за листопад  2022 року.
  9. Про виділення коштів ОСББ «Яблуневий-12», на умовах співфінансування, відповідно до Програми часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків.
  10. Про надання дозволу на розпорядження основними засобами.
  11. Про внесення змін до рішення двадцятої сесії восьмого скликання від 22.12.2022 року за № 1885-20-VІІІ “Про  бюджет Пристоличної сільської територіальної громади  на 2023 рік”.

ІНШІ:

  1. Про перейменування КП «Щасливе Сервіс» та затвердження розміру статутного капіталу.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь