ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Повідомлення про сесії №45 сесія «Про порядок денний 45 сесії 7 скликання»

Кількість переглядів: 536
Скликання: 7 скликання Щасливської сільської ради
Сесія: 45 сесія
Тип документу: Повідомлення про сесії
Дата: 28.11.2019
Номер документу: 45 сесія
Назва документу: Про порядок денний 45 сесії 7 скликання
Прикріплені файли:

Бюджетні питання:

  1. Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги на лікування дітей-інвалідів.
  2. Розгляд листа КП «Щасливе Сервіс» про виділення коштів на поповнення статутного капіталу  ( придбання снігоприбирачів).
  3. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про виділення коштів на придбання дорожніх щіток до спецтехніки.
  4. Про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту : «Капітальний ремонт елементів благоустрою, а саме: пішохідних доріжок по вул. Фестивальна в с.Щасливе Бориспільського району Київської області».
  5. Розгляд звернення ОНЗ «Щасливський НВК «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» про виділення коштів на придбання подарунків до Дня Святого Миколая.
  6. Розгляд звернення ДНЗ «Ромашка» про виділення коштів на придбання подарунків до Дня Святого Миколая.
  7. Розгляд звернення директора Будинку культури с.Щасливе  про затвердження кошторису по програмі проведення новорічних свят та проведення свята Миколая у селах Щасливе та Проліски.
  8. Про внесення змін до сільського бюджету.

Земельні питання:

  1. Про затвердження проекту землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Заєць М.М. по вул.Шевченка, 2-Б в с.Щасливе.
  2. Про затвердження проекту землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Заєць О.М. по вул.Шевченка, 2-А в с.Щасливе.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Долинській М.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Демидова, 10 в с.Щасливе.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яценко В.Ю. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Демидова, 16 в с.Щасливе.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Миколайчук Т.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Демидова, 14 в с.Щасливе
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Глаткій-Соловей Л.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Демидова, 26 в с.Щасливе.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юрковець Г.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Демидова, 18 в с.Щасливе.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Погорілій Л.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Демидова, 6 в с.Щасливе.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваль О.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Демидова, 22 в с.Щасливе.
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Богонюк О.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Демидова, 20 в с.Щасливе.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Турді П.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Демидова, 34 в с.Щасливе.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Микитюк В.Я. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Демидова, 12 в с.Щасливе.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Йовбак Л.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Демидова, 36 в с.Щасливе.
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гопкало М.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Демидова, 24 в с.Щасливе.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Покозацькій А.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Демидова, 24 в с.Щасливе.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється з «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» на «земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти» Щасливській сільській раді по вул. Л.Українки в с.Щасливе (ділянка 1).
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється з «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» на «земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти» Щасливській сільській раді по вул. Л.Українки в с.Щасливе (ділянка 2).
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Барилку Д.Б. (2/5) та Барилко О.Б. (3/5) по вул. Спортивна, 9  в с.Щасливе.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Парцхаладзе І.М. для ведення особистого селянського господарства по вул.Молодіжна, 18 в с.Щасливе.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Даньковській Т.М. для ведення особистого селянського господарства по вул.Жовтнева в с.Щасливе.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юношевій Ю.С. для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яремчук Н.Д. для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  15. Про передачу у власність гр. Тулюпі О.Л. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Проліски.
  16. Про передачу у власність гр. Люх Т.А. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Проліски.
  17. Про передачу у власність гр. Бєлєвцову А.В. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Проліски.
  18. Про передачу у власність гр. Трусію І.Г. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Проліски.
  19. Про передачу у власність гр. Трусій Т.Г. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Проліски.
  20. Про надання дозволу гр. Орловій І.О.  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  21. Про надання дозволу гр. Кирієнко І.В.  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  22. Про надання дозволу гр. Вакулюку О.В. на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  23. Про надання дозволу  гр.Фоменко Л.В. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд  по вул.Матросова, 22-А в с.Проліски.
  24. Про розгляд звернення ТОВ «Склад Щасливе» щодо укладення договору оренди земельної ділянки площею 1,152 га по вул.Демидова в с.Щасливе.
  25. Про розгляд звернення директора ТОВ «СОВА  ДЕВЕЛОП» щодо заміни сторони орендаря в договорі оренди земельної ділянки ( з ФОП Ілюхіна на ТОВ «СОВА  ДЕВЕЛОП»).
  26. Про розгляд звернення гр. Панакової М.І. щодо заміни сторони орендаря в договорі оренди земельної ділянки ( з Панакової К.П.  на Панакову М.І.).
  27. Про затвердження детального плану території земельної ділянки по вул.Спортивна, 13 в с.Щасливе.
  28. Про внесення змін в існуючі договора оренди земельних ділянок, в зв’язку з набранням чинності нової нормативної грошової оцінки.
  29. Розгляд звернення гр. Корнієнка О.О. про відведення  у власність земельної ділянки  для індивідуального садівництва в с.Проліски ( УБД).
  30. Розгляд звернення гр. Добринь Ю.М. про відведення  у власність земельної ділянки  для індивідуального садівництва в с.Проліски (УБД)
  31. Розгляд звернення гр. Білоуса С.В. про відведення  у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  в с.Щасливе (ветеран війни, УБД)
  32. Розгляд звернення гр. Бадіки М.Л. про відведення  у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  в с.Щасливе (УБД  Щ.)
  33. Розгляд звернення гр. Карбовського В.В. про відведення  у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  в с.Щасливе (УБД  Щ.)
  34. Розгляд звернення гр. Саленка В.С. про відведення  у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  в с.Щасливе ( УБД).
  35. Розгляд звернення гр. Смолінського А.А. про відведення  у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  в с.Щасливе (уч.ООС Щ.)
  36. Розгляд звернення гр. Бабій О.Г. про відведення  у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  в с.Щасливе.
  37. Розгляд звернення гр. Османова Р.Р. про відведення  у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  в с.Щасливе.
  38. Розгляд звернення гр. Васюник В.В. про відведення  у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства в с.Щасливе.
  39. Розгляд звернення гр. Маголи О.Я.  про відведення  у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства в с.Щасливе.
  40. Розгляд звернення гр. Кулаковського О.О.  про відведення  у власність земельної ділянки  для індивідуального дачного будівництва в с.Щасливе.
  41. Розгляд звернення гр. Дудника Б.М. про відведення  у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  в с.Щасливе (УБД. Інвалід війни)
  42. Розгляд звернення гр. Дахновської М.І. про відведення  у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  в с.Щасливе.
  43. Розгляд звернення гр. Сушко Л.М. про відведення  у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  в с.Щасливе.
  44. Розгляд звернення гр. Гриньової Н.В. про відведення  у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  в с.Щасливе.
  45. Розгляд звернення гр. Єфімова М.А. про відведення  у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  в с.Щасливе (у.ООС)

ІНШІ:

61. Про збільшення статутного фонду КП «Щасливе Сервіс».

62. Про розгляд звернення гр. Чоудрі І.В. щодо укладення договору про пайову участь у розвитку інфраструктури населених пунктів сіл Щасливе та Проліски.

63. Про розгляд листа Комунального некомерційного підприємства Бориспільської районної ради Київської області «Бориспільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» щодо укладення договору позички майна приміщення МА с.Щасливе по вул.Лермонтова,9.

64. Про затвердження Положення “Про порядок зарахування дітей у дошкільні заклади”.

65. Про затвердження плану регуляторних актів на 2019 рік.

66. Про добровільне об’єднання територіальних громад.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь