ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Повідомлення про сесії №47 сесія «Чергова сорок сьома сесія сьомого скликання»

Кількість переглядів: 475
Скликання: 7 скликання Щасливської сільської ради
Сесія: 47 сесія
Тип документу: Повідомлення про сесії
Дата: 18.02.2020
Номер документу: 47 сесія
Назва документу: Чергова сорок сьома сесія сьомого скликання
Прикріплені файли:

 

Чергова сорок сьома сесія сьомого скликання

20 лютого 2020 року                с. Щасливе

ПРОЕКТ     ПОРЯДКУ  ДЕННОГО:

Бюджетні питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету за 2019 р.
  2. Про виділення коштів для надання соціальної матеріальної допомоги на лікування дітей-інвалідів.
  3. Про передачу субвенції для Щасливського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Ромашка» на проведення ремонту харчоблоку.
  4. Про передачу субвенції для Щасливського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Ромашка» на придбання та встановлення огорожі.
  5. Про передачу субвенції для Пролісківської філії опорного навчального закладу Щасливського навчально-виховного комплексу «ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня-дитячий садок» на придбання шкільних меблів.
  6. Про передачу субвенції для Пролісківської філії опорного навчального закладу Щасливського навчально-виховного комплексу «ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня-дитячий садок» на придбання мультимедійного обладнання початкових класів.
  7. Про передачу субвенції для Пролісківської філії опорного навчального закладу Щасливського навчально-виховного комплексу «ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня-дитячий садок» на придбання магнітно-маркерного комплексу «Розумники».
  8. Про передачу субвенції для Пролісківської філії опорного навчального закладу Щасливського навчально-виховного комплексу «ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня-дитячий садок» на придбання комп’ютерної техніки.
  9. Про передачу субвенції для ОНЗ «Щасливський навчально-виховний комплекс «ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» на придбання комп’ютерного обладнання.
  10. Про передачу субвенції для ОНЗ «Щасливський навчально-виховний комплекс «ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» на придбання костюмів.
  11. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про виділення коштів на буріння свердловини в с.Проліски.
  12. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про виділення коштів на розробку проектно-кошторисної документації буріння 2-х свердловин в с.Проліски.
  13. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про виділення коштів на зняття з обліку транспортних засобів для передачі КП «Щасливе Сервіс».
  14. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про виділення коштів на переоформлення права власності транспортних засобів (зняття з обліку) для передачі КП «Щасливе Сервіс».
  15. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про виділення коштів на гідродинамічне очищення ділянок фекальної каналізації КНС в с.Проліски та с.Щасливе (на покриття витрат, які не враховувались при формуванні тарифу).
  16. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про затвердження статутного капіталу підприємства.
  17. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про звільнення підприємства від плати за оренду приміщення.
  18. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про звільнення підприємства від сплати державного мита із позовних заяв до Бориспільського міськрайонного суду.
  19. Розгляд листа КП «Щасливе Сервіс» про виділення коштів на придбання комп’ютера.
  20. Розгляд листа КП «Щасливе Сервіс» про надання фінансової підтримки підприємству.
  21. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про надання фінансової підтримки підприємству.
  22. Про розгляд звернення директора Будинку культури Очередько О.О. щодо затвердження програми та кошторису на святкування свята «Зустріч весни» в с.Щасливе та с.Проліски.
  23. Розгляд заяви гр. Тарасенка О.І. про виділення коштів з місцевого бюджету у вигляді грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.
  24. Розгляд клопотання ОНЗ «Щасливський навчально-виховний комплекс «ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» про відзначення жінок закладу з нагоди міжнародного дня 8 Березня.
  25. Розгляд клопотання Щасливського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Ромашка» про відзначення жінок закладу з нагоди міжнародного дня 8 Березня.
  26. Розгляд клопотання Пролісківської філії ОНЗ Щасливський НВК «ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» про відзначення жінок закладу з нагоди міжнародного дня 8 Березня.
  27. Розгляд клопотання ДМШ с.Щасливе про відзначення жінок закладу  з нагоди міжнародного дня 8 Березня.
  28. Розгляд клопотання завідуючої Щасливською МАЗПСМ с.Щасливе про відзначення жінок закладу з нагоди міжнародного дня 8 Березня.
  29. Розгляд клопотання завідуючої Пролісківською МАЗПСМ с.Проліски про відзначення жінок закладу з нагоди міжнародного дня 8 Березня.
  30. Про внесення змін до бюджету.

 

Земельні питання:

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка перебуває у власності Щасливської сільської ради для ведення підсобного сільського господарства в с.Щасливе.
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Діденко К.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Соборна, 17 в с.Проліски.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), про вул.Демидова,30 в с.Щасливе гр. Короб Л.М.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), про вул.Демидова,32 в с.Щасливе гр. Момот В.В.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Левченко Л.М., цільове призначення якої змінюється із земель для ведення підсобного сільського господарства на землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в межах с.Щасливе по вул. Олімпійська,13 на території Щасливської сільської ради.
  6. Про надання дозволу гр.Юмановій Л.С. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки по вул. Пушкіна, 26 в с.Проліски.
  7. Розгляд листа ПрАТ «Київобленерго» про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення 1-ї земельної ділянки у користування на умовах оренди.
  8. Про надання дозволу на відведення у комунальну власність Щасливської сільської ради земельної ділянки для ____________________________в с.Щасливе.
  9. Про надання дозволу ПП «Семі-Україна» на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки по вул. Героїв Майдану,28, яка перебуває в довгостроковій оренді.
  10. Про розірвання договору оренди з ФОП Баранов Є.В., в односторонньому порядку.
  11. Про укладення Договору оренди земельної ділянки з ПП «СТАЙЕР», у зв’язку із купівлею майна у Гандзюк Т.Л.
  12. Про встановлення орендної плати ТОВ «Сова Девелоп».
  13. Про перегляд розміру орендної плати ТОВ «Перспектива Про».
  14. Про перегляд розміру орендної плати ПАТ «Дніпронафтопродукт».
  15. Про перегляд розміру орендної плати ФОП Віцюк С.В.
  16. Про перегляд розміру орендної плати ТОВ «Аніма СТО».
  17. Про перегляд розміру орендної плати Ісмайлова І.М.
  18. Розгляд звернення гр. Кіргана К.В. щодо продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки площею 0,14 га на строк 10 років та надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо збільшення площі земельної ділянки до 0,22 га (гуртожиток для спортсменів).
  19. Розгляд звернення гр.Кіргана К.В. щодо продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки площею 4,1058 га на строк 10 років.
  20. Про розгляд заяви гр.Тимощука О.О. щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  21. Розгляд заяви гр. Морозової З.В про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Щасливе.
  22. Розгляд заяви гр.Яременка В.Д. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в користування ( на умовах оренди) земельної ділянки для ведення городництва в с.Щасливе по вул.Гоголівська.
  23. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Гервасовському В.П.
  24. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Задорожнюк С.Б.
  25. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Кирилюку А.А.
  26. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Задніпровському Д.І.
  27. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Лемешку В.О.
  28. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Кириєнко В.П.
  29. Про надання дозволу гр. Плужнику С.П. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  30. Про надання дозволу гр. Мороз В.В. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  31. Про надання дозволу гр. Ковальчуку В.О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  32. Про розроблення «Детального плану території земельної ділянки ТОВ «Олга» в с.Щасливе.
  33. Про визнання рішення №2465-47-VI від 16 грудня 2014 року таким, що втратило чинність.
  34. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  35. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  36. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  37. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  38. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  39. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  40. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  41. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  42. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  43. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  44. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  45. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  46. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  47. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  48. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  49. Розгляд заяви гр. Волосенка С.А.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  50. Розгляд заяви гр. Мельниченка В.А. про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе.
  51. Розгляд заяви гр. Кирильчука І.В. про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе, як уч.АТО (Щ.)
  52. Розгляд заяви гр. Романенка М.В. про виділення земельної ділянки для індивідуального садівництва в с.Проліски.
  53. Розгляд заяви гр. Гуменюк А.В.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  54. Розгляд заяви гр. Гуменюк В.П. про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  55. Розгляд заяви гр. Гуменюк Є.В.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  56. Розгляд заяви гр. Гуменюк М.В.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  57. Розгляд заяви гр. Забави В.М.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  58. Розгляд заяви гр. Углєва І.О.  про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.
  59. Котельня оренда з.д.
  60. Тріумф Комфорт

 

 

ІНШІ:

 

1.Про виправлення технічної помилки в додатку №1 «Ставки земельного податку» до рішення від 20.06.2019 р.№ 1842-38-VII  «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік».

2. Про виправлення технічної помилки в додатку №1 «Ставки земельного податку» до рішення від 21.06.2018 р.№ 1294-30-VII  «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2019 рік».

3. Про виправлення технічної помилки в додатку №1 «Ставки земельного податку» до рішення від 28.09.2017 р.№ 865-22-VII  «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2018 рік».

4. Про виправлення технічної помилки в додатку №2 «Плата за землю» до рішення від 07.02.2017 року № 636-17-VII  «Про внесення змін в рішення Щасливської сільської ради від 14.07.2016 року №320-8- VII «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Щасливської сільської ради».

5. Про скасування рішення виконавчого комітету Щасливської сільської ради Бориспільського району Київської області від 16.04.2019 р. № 57 «Про присвоєння адреси частині земельної ділянки у зв’язку з розподілом ділянки на дві частини».

6. Про внесення змін до складу виконавчого комітету.

7. Про надання АТ «Київоблгаз» в  користування складових газорозподільної системи.

8. Розгляд листа Комунального некомерційного підприємства Бориспільської районної ради Київської області «Бориспільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» про передачу майна (стоматологічного кабінету) МАЗПСМ с.Проліски на баланс Щасливської сільської ради.

9. Про зменшення розміру пайового внеску Чоудрі І.В.

10. Про внесення змін до Положення про надання соціальної матеріальної допомоги окремим категоріям населення на території Щасливської сільської ради.

11. Про розгляд звернення депутатів.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь