A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Повідомлення про сесії №б.н. «Чергова п’ятдесята сесія сьомого скликання»

Кількість переглядів: 452
Скликання: 7 скликання Щасливської сільської ради
Сесія: 50 сесія
Тип документу: Повідомлення про сесії
Дата: 25.06.2020
Номер документу: б.н.
Назва документу: Чергова п’ятдесята сесія сьомого скликання
Прикріплені файли:

 

ПОЕКТ ПОРЯДКУ  ДЕННОГО:

Бюджетні питання:

  1. Про виділення коштів для надання соціальної матеріальної допомоги дітям-інвалідам.
  2. Розгляд звернення ОСББ «Щаслива Веста» про виділення коштів на монтаж водогону.
  3. Розгляд звернення ОСББ «Щаслива оселя 16-24» про виділення коштів на ремонт покрівлі будинків по вул. Л.Українки, 22, 24.
  4. Розгляд звернення ОСББ «Щаслива оселя 16-24» про виділення коштів на ремонт допоміжної будівлі по вул. Л.Українки, 20.
  5. Про  розгляд звернення начальника Управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА про виділення коштів на співфінансування робіт по капітальному ремонту покриття доріжок Щасливського ЗДО (ясла-садок) «Ромашка» по вул. Лесі Українки, 5 в с. Щасливе.
  6. Про внесення змін до рішення № 2067-46-VII від 17 грудня 2019 року «Про деякі питання оплати праці працівників установ, що фінансуються за рахунок коштів місцевого бюджету Щасливської сільської ради».
  7. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про виділення коштів на буріння артезіанської свердловини в с.Проліски.
  8. Розгляд листа директора ОНЗ «Щасливський НВК» про відзначення вчителів  філії Пролісківського НВО з нагоди Випускного свята та свята Останнього дзвоника.
  9. Розгляд листа директора ОНЗ «Щасливський НВК» про відзначення працівників ЗДО «Ромашка» з нагоди Випускного свята.
  10. Розгляд листа директора ОНЗ «Щасливський НВК» про відзначення працівників ОНЗ «Щасливський НВК» з нагоди Випускного свята.
  11. Розгляд листа директора ОНЗ «Щасливський НВК» про виділення субвенції на облаштування котельні Пролісківської філії.
  12. Розгляд листа директора ОНЗ «Щасливський НВК» про виділення субвенції на придбання матеріалів.
  13. Розгляд листа директора ОНЗ «Щасливський НВК» про виділення субвенції на облаштування універсального майданчика для філії Пролісківського НВО.
  14. Про внесення змін до бюджету.

 

Земельні питання:

  1. Розгляд заяви гр. Греся Д.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Проліски по вул. Матросова, 22.
  2. Розгляд заяви гр. Кічка В.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0012 га в с.Щасливе для будівництва індивідуального гаража.
  3. Розгляд заяви гр.Білецької Т.І. про передачу у приватну власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Проліски.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність Плужнику С.П. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  5. Розгляд заяви гр. Немеша В.М. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення з земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с.Щасливе по вул. Молодіжна.
  6. Розгляд звернення ТОВ «ХАБ Інноваційних технологій» про передачу в оренду земельної ділянки площею 5,4472 га в с.Проліски для будівництва об’єктів забезпечення життєдіяльності населених пунктів.
  7. Розгляд листа ТОВ «Делішес Сіффуд» про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду на 15 років земельної ділянки площею 0,061 га, на якій розміщено орендоване майно по вул. Лермонтова,9.
  8. Розгляд листа ТОВ «Терра»  щодо заміни сторони Орендодавця в договорі оренди земельної ділянки.
  9. Розгляд листа ТОВ «КІА-ЦЕНТР» про скасування рішення № 2218-48-VII від 30.03.2020 р.
  10. Розгляд листа ТОВ «КІА-ЦЕНТР» про зменшення розміру орендної плати на земельну ділянку 0,9966 га, у зв’язку із збільшенням нормативної грошової оцінки землі.
  11. Розгляд звернення гр.Кіргана К.В. щодо укладення нового договору оренди земельної ділянки площею 4,1058 га.
  12. Розгляд листа ТОВ «Ніко Фінанс» про передачу в комунальну власність сільської ради земельної ділянки (вул. Львівська)
  13. Розгляд заяви гр. Пушня С.Г. про виділення земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Щасливе.
  14. Розгляд заяви гр.Хороводникової А.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе.
  15. Розгляд заяви гр. Третякова С.Г. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе.
  16. Розгляд заяви гр. Козьменка С.О. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Щасливе.
  17. Розгляд заяви гр. Гончар Л.М. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Щасливе.
  18. Розгляд заяви гр. Мотишена Б.А. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Щасливе.
  19. Розгляд заяви гр. Іванової О.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Щасливе.
  20. Розгляд заяви гр. Морозової З.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Щасливе.
  21. Розгляд заяви гр. Мельникова С.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе.
  22. Розгляд заяви гр. Кулініч В.О. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе.
  23. Розгляд заяви гр. Кулініч М.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе.
  24. Розгляд заяви гр. Дорофеєвої В.О. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ОСГ.
  25. Розгляд заяви гр. Дорофеєва О.С. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ОСГ.
  26. Розгляд заяви гр. Дорофеєвої О.І. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ОСГ.
  27. Розгляд заяви гр. Дорофеєва О.С. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ОСГ.

 

ІНШІ:

  1. Про затвердження Програми по локалізації та ліквідації амброзії полинолистої та інших карантинних рослин та території Щасливської сільської ради протягом 2020-2021 рр.
  2. Про затвердження Положення «Про порядок продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, на яких розміщені об’єкти нерухомого майна, на території Щасливської сільської ради; типового договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки; типового договору на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна».
  3. Про встановлення місцевих податків та зборів на території Щасливської сільської ради на 2021 рік.
  4. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік.
  5. Про встановлення ставок та пільг із сплати  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,  на 2021 рік.
  6. Розгляд листа ОСББ «Щаслива Веста» про затвердження тарифу на утримання будинків та прибудинкової території.
  7. Розгляд листа ТМ «Аква-Віка» про надання дозволу на погодження проекту «Організації і розрахунку зон санітарної охорони родовища питних підземних вод «Аква Віка» в Бориспільському району Київської області», розташованого в с.Проліски.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь