A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Повідомлення про сесії №51 «Про порядок денний 51 сесії 7 скликання»

Кількість переглядів: 355
Скликання: 7 скликання Щасливської сільської ради
Сесія: 51 сесія
Тип документу: Повідомлення про сесії
Дата: 03.08.2020
Номер документу: 51
Назва документу: Про порядок денний 51 сесії 7 скликання
Прикріплені файли:

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

  1. Про затвердження  кандидатури на посаду заступника сільського голови з питань діяльності  виконавчого комітету.

Бюджетні питання:

  1. Звіт про виконання бюджету за І півріччя  2020 р.
  2. Про виділення коштів для надання соціальної матеріальної допомоги дітям-інвалідам.
  3. Розгляд листа КП «ЖКК «Щасливський» про виділення коштів для фінансування капітального ремонту системи водопостачання по вул. Соборна (від вул. Матросова до вул. Центральна) в с.Проліски, після коригування проекту.
  4. Розгляд листа КП «ЖКК «Щасливський» про виділення коштів для фінансування капітального ремонту системи водопостачання по вул. Матросова (від вул. Соборна до вул. Центральна) в с.Проліски, після коригування проекту.
  5. Розгляд листа КП «ЖКК «Щасливський» про виділення коштів на аварійно-ремонтні роботи напірного колектора в с.Щасливе.
  6. Розгляд листа КП «Щасливе Сервіс» про виділення коштів на придбання машини дорожньої комбінованої МДКЗ-14-00 (на базі самоскида МАЗ-5550С3).
  7. Розгляд листа КП «Щасливе Сервіс» про виділення коштів на придбання запчастин та проведення ремонту транспортних засобів.
  8. Розгляд листа КП «Щасливе Сервіс» про виділення коштів на придбання сміттєвих баків.
  9. Розгляд листа ОСББ «Щаслива Веста» про виділення коштів на капітальний ремонт внутрішньо будинкової системи водопостачання будинку по вул. Л.Українки, 17 с.Щасливе.
  10. Про внесення змін до бюджету.

 

Земельні питання:

  1. Про проведення аукціону з продажу як окремих лотів права оренди земельних ділянок комунальної власності, які знаходяться по вул. Героїв Майдану та вул. Волошкова с. Щасливе.
  2. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Требуховій Н.О. для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе Бориспільського району Київської області.
  3. Про затвердження технічної документації ПП «Семі Україна».
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Юрченку Р.М. по вул. Врожайна, 64 в с.Щасливе.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр.Загородній Г.І. в с.Щасливе.
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з «для іншого сільськогосподарського призначення» на земельну ділянку «для індивідуального садівництва» в с.Щасливе по вул. Костянтинівська гр. Цибульському О.В.
  7. Про передачу у власність гр. Орловській Н.Л. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області.
  8. Про передачу у власність гр. Мефокову Е.В. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області.
  9. Про передачу у власність гр. Леванову Н.Р. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області.
  10. Про надання дозволу гр. Шмаюн О.М. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  11. Про надання дозволу гр. Мірошник Г. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки в с.Щасливе для ведення ОСГ.
  12. Про надання дозволу гр. Котлінській М.А. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки по вул. Шевченка,3 в с.Щасливе для ведення ОСГ.
  13. Про надання дозволу гр.Ходченко І.О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки по вул. Героїв Майдану, 36д в с.Щасливе.
  14. Про розгляд звернення гр.Третьякова К.А. щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ.
  15. Про розгляд звернення гр.Кіргага К.В. щодо зменшення розміру орендної плати за земельну ділянку.
  16. Розгляд звернення гр.Кіргана К.В. про надання дозволу на виготовлення нової технічної документації   на земельну ділянку площею 0,14 га у зв’язку із зміною конфігурації земельної ділянки.
  17. Розгляд звернення ПАТ «Норіс» про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки.
  18. Розгляд звернення гр. Прядки А.М. про виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель на споруд (присадибна ділянка)в с.Щасливе.
  19. Розгляд звернення гр.Сапсай С.І. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки на території Щасливської сільської ради для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  20. Розгляд звернення гр.Сапсай С.І. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки на території Щасливської сільської ради для ведення садівництва.
  21. Розгляд звернення гр.Сапсай С.І. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки на території Щасливської сільської ради для будівництва індивідуального гаража.
  22. Розгляд звернення гр. Ковтуненко Т.С. про виділення земельної ділянки для ведення садівництва в с. Щасливе.
  23. Розгляд звернення гр. Ковтуненко О.С. про виділення земельної ділянки для ведення садівництва в с. Щасливе.
  24. Розгляд звернення гр. Ярошевич І.А. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки(одного з цільових призначень).
  25. Розгляд звернення гр.Кожемякіна С.С. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (одного з цільових призначень).
  26. Розгляд звернення гр.Чернявського О.А. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (одного з цільових призначень).
  27. Розгляд звернення гр.Чернявської Т.Г. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (одного з цільових призначень).
  28. Розгляд звернення гр.Навари Т.Л. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (одного з цільових призначень).
  29. Розгляд звернення гр.Лобанець Т.М. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (одного з цільових призначень).
  30. Розгляд звернення гр.Бендус Н.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (одного з цільових призначень).
  31. Розгляд звернення гр.Шевченка С.С. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (одного з цільових призначень).
  32. Розгляд звернення гр.Щербини А.І. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (одного з цільових призначень).
  33. Розгляд звернення гр.Данилової Н.А. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (одного з цільових призначень).
  34. Розгляд звернення гр.Дяченко М.І. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (одного з цільових призначень).
  35. Розгляд звернення гр.Ярошевича О.А. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (одного з цільових призначень).
  36. Розгляд звернення гр. Максимюк Г.П. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (одного з цільових призначень).
  37. Розгляд звернення гр.Фоміної Т.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  38. Розгляд звернення гр.Іванченка В.О. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  39. Розгляд звернення гр.Ковтуненка О.С. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.
  40. Розгляд звернення гр.Ковтуненко Т.С. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  41. Розгляд звернення гр.Ковтуненка О.С. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  42. Розгляд звернення гр.Ковтуненка О.С. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для дачного будівництва.
  43. Розгляд звернення гр.Ковтуненко Т.С. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для дачного будівництва.
  44. Розгляд звернення гр.Ковтуненко Т.С. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  45. Розгляд звернення гр.Ковтуненко Т.С. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.
  46. Розгляд звернення гр.Ковтуненка О.С. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  47. Розгляд звернення гр.Касьяненка А.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  48. Розгляд звернення гр.Комлик М.М. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва.
  49. Розгляд Постанови Верховного суду України щодо повторного розгляду звернення гр.Шмакова О.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)в с.Щасливе.

 

ІНШІ:

  1. Про приведення у відповідність містобудівним умовам Договору на виготовлення проектної документації (ІВЦ).
  2. Розгляд звернення КП «ЖКК «Щасливський» про затвердження тарифів на центральне  водопостачання та водовідведення.

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь