A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Рішення виконкому №10 «Рішення виконкому 09.02.2021»

Кількість переглядів: 1012
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Друга сесія
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 09.02.2021
Номер документу: 10
Назва документу: Рішення виконкому 09.02.2021
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)
  2. Файл 2 (0.04 МБ)
  3. Файл 3 (0.04 МБ)
  4. Файл 4 (0.04 МБ)
  5. Файл 5 (0.05 МБ)

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

Бориспільського району

Київської  області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

09 лютого 2021 року                                                  № 27

С.Щасливе

 

Про надання дозволу прийняття в дарунок

квартири ім’я малолітньої Г.....

 

Відповідно до законів України, зокрема статті 34 “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 11 “Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування”, “Про охорону дитинства”, статті 12 “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, статті 177 Сімейного кодексу України, статті 71 Цивільного кодексу України, розглянувши документи додані до заяв Г.... та А..., передбачені пунктом 66  Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, повязаної із захистом прав дитинизатвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”,  враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 09 лютого 2021 року,

 

виконавчий комітет Пристоличної сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Надати дозвіл громадянці ...... на вчинення правочину щодо дарування на ім’я малолітньої дочки .. ..., 04.10.2016 року народження, квартири № 32 (тридцять два) в будинку № 3 (три) по провулку ....в селі ..... Бориспільського району Київської області (договір купівлі-продажу квартири від ...... року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності № ...., виданий приватним нотаріусом Мурга С.Г., Бориспільський районний нотаріальний округ, Київська область 21.06.2019 року), за умови гарантування щодо не порушення прав малолітньої  ......., яка зареєстрована та має право користування в даній квартирі.

2. Надати дозвіл громадянину  Г...... діяти від імені малолітньої дочки Г..... року народження, при вчиненні правочинів щодо підписання договору дарування та прийняття в дар на ім’я малолітньої  Г....., квартири № .... в будинку  № .....по провулку ...... в селі Щасливе Бориспільського району Київської області (договір купівлі-продажу квартири від .... року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності № ...., виданий приватним нотаріусом Мурга С.Г., Бориспільський районний нотаріальний округ, Київська область 21.06.2019 року), від її матері ......, за умови гарантування щодо не порушення прав  малолітньої  Г......, яка зареєстрована та має право користування в даній квартирі.

3. Попередити громадян А..... та Г...., батьків малолітньої  Г....., про юридичну відповідальність за порушення житлових та майнових прав дитини.

4. Нотаріусу надати службі у справах дітей  Пристоличної сільської ради копії підтверджуючих документів про здійснення правочинів згідно цього рішення.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого комітету Погорєлого Є.С.

 

 

 

Сільський голова                                                                    Микола КАСЬКІВ

 

 

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

Бориспільського району

Київської  області

 

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

                  09  лютого 2021 року                                          № 28

С.Щасливе

 

Про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання неповнолітньої .....

 

Відповідно до законів України, статті 34 “Про місцеве самоврядування в Україні”, частини другої статті 19, частини п’ятої статті 157 Сімейного кодексу України, розглянувши документи додані до заяви ......., передбачені пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, повязаної із захистом прав дитинизатвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”, беручі до уваги висновок  служби у справах дітей від 01 лютого 2021 року, рекомендації  комісії з питань захисту прав дитини від 02 лютого 2021 року, враховуючи відсутність інформації про наявність рішення суду про визначення місця проживання дитини з іншим із батьків або відкриття провадження у справі щодо визначення місця проживання дитини,

 

виконавчий комітет Пристоличної сільської ради ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити висновок служби  у справах дітей Пристоличної сільської ради про підтвердження місця проживання дитини ......... ........ року народження, разом з матір’ю, ....... за адресою: Київська область, Бориспільський район, село Щасливе, вул. Героїв Майдану, будинок ....., квартира ....., для її тимчасового виїзду за межі України.

2. Повідомити ........ про необхідність інформування служби у справах дітей Пристоличної сільської ради про повернення дитини в Україну протягом місяця з дня в’їзду в Україну.

3. Попередити .........про відповідальність, передбачену частиною сьомою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за умисне порушення встановленого законом обмеження щодо строку перебування дитини за межами України.

          4. Це рішення пред’являється під час перетинання державного кордону України та діє протягом одного року з дня набрання ним законної сили.

  1. Рішення може бути оскаржено протягом 10 робочих днів з дня підписання та набирає законної сили у разі закінчення терміну подачі оскарження.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого комітету Погорєлого Є.С.

 

 

 

Сільський голова                                                                    Микола КАСЬКІВ

 

 

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

Бориспільського району

Київської  області

 

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

09 лютого 2021 року                              № 29

С.Щасливе

 

Про надання дозволу неповнолітньому М....... на вчиненні правочину щодо продажу ½ частки автомобіля

 

Відповідно до законів України, зокрема статті 34 “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 11 “Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування”, “Про охорону дитинства”, статті 12 “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, статті 177 Сімейного кодексу України, статті 71 Цивільного кодексу України, розглянувши документи доданих до заяв неповнолітнього .... та громадянки ....., передбачені пунктом 66  Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитинизатвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”,  враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 02 лютого 2021 року,

 

виконавчий комітет Пристоличної сільської ради ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітньому М........ року народження, діяти за згодою його матері М........, при вчиненні правочину щодо підписання договору купі-продажу ½  (однієї другої) частки автомобіля марки TОYOTA модель RAV4, 2008 року випуску, реєстраційний номер AI2200BK, номер шасі (кузова, рами) JTMBH31V905054848, який дитина успадкувала після смерті батька, Мельника Олександра Миколайовича (свідоцтво про право на спадщину за законом, видане державним нотаріусом Бориспільської районної державної нотаріальної контори Київської області 10 лютого 2015 року), за умови перерахування коштів від продажу ½ (однієї другої) частки автомобіля на рахунок відкритий на ім’я неповнолітнього М.. ... та гарантування щодо не порушення прав неповнолітнього .....

2. Отримані кошти, від продажу ½  (однієї другої) частки автомобіля марки TОYOTA модель RAV4, 2008 року випуску, реєстраційний номер AI2200BK, номер шасі (кузова, рами) JTMBH31V905054848, перерахувати на рахунок № UA383052990000026207746789953, відкритий в Акціонерному Товаристві комерційний банк “ПриватБанк” на ім’я неповнолітнього ......

 

  1. Попередити громадянку ...... матір неповнолітнього М....., про юридичну відповідальність за  порушення майнових  прав дитини.

 4. Нотаріусу надати службі у справах дітей  Пристоличної сільської ради копії підтверджуючих документів про здійснення правочинів згідно цього рішення.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого комітету Погорєлого Є.С.

 

 

 

Сільський голова                                                                    Микола КАСЬКІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

Бориспільського району

Київської  області

 

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

21 лютого 2021 року                           № 31

С.Щасливе

 

Про негайне відібрання малолітньої  .......

 

Відповідно до законів України, зокрема статті 34 “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 11, 33 “Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування”, статей 167, 170 Сімейного кодексу України, пункту 8 постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав  дитини”,  враховуючи клопотання служби у справах дітей,  акту проведення оцінки рівня безпеки дитини від 09 лютого 2021 року,

 

виконавчий комітет Пристоличної сільської ради ВИРІШИВ:

 

1. Відібрати малолітню Я......., .......року народження,  у її матері ....... у зв’язку з виникненням безпосередньої загрози для життя та здоров’я дитини.

2. Службі у справах дітей:

2.1. Здійснити підготовку документів для звернення до суду про доцільність позбавлення батьківських прав ........

 2.2. Забезпечити подальше влаштування малолітньої Я.......

3. Закріпити за малолітньою Я........ право користування житловим приміщенням за адресою вул. ..... село Дударків Бориспільський район Київська область.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого комітету Погорєлого Є.С.

 

 

 

Сільський голова                                                                    Микола КАСЬКІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь