ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__ - 3 - VIІІ «рішення № ДТЕК КРЕ ДНЗ - 1 з.д.»

Кількість переглядів: 161
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Третя сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 11.03.2021
Номер документу: __ - 3 - VIІІ
Назва документу: рішення № ДТЕК КРЕ ДНЗ - 1 з.д.
Прикріплені файли:
  1. рішення № ДТЕК КРЕ ДНЗ - 1 з.д. (0.06 МБ)

 

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Проект   РІШЕННЯ

 

Про передачу

ПрАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі»

в оренду земельної ділянки

 

 

Відповідно до ст. ст. 12, 79-1, 118, 122, 186, 186-1 Земельного кодексу України п.34 ч. 1 ст 26 «Про місце самоврядування в Україні» розглянувши звернення ПрАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення однієї земельної ділянки у користування на умовах оренди терміном на 49 (сорок дев’ять) років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, під 1 опору ПЛЗ-10Кв, загальною площею 0,0004 га кадастровий номер: 3220880901:01:001:0345, що розташована по вул. Сонячна в с. Велика Олександрівка, заслухавши матеріали постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради,

 

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення однієї земельної ділянки у користування на умовах оренди терміном на 49 (сорок дев’ять) років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, під 1 опору ПЛЗ-10Кв, загальною площею 0,0004 га кадастровий номер: 3220880901:01:001:0345, що розташована по вул. Сонячна в с. Велика Олександрівка на території Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області.
  2. Встановити відсоткову ставку орендної плати для подальшого укладання договору оренди однієї земельної ділянки на рівні 10 % (десять відсотків) від нормативної грошової оцінки, яка згідно витягу із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки,                     кадастровий номер: 3220880901:01:001:0345, виданого 30.10.2020 року                  за № 3632 складає 844,33 грн.
  3. Уповноважити сільського голову Пристоличної сільської ради Каськіва Миколу Ігоровича укласти договір оренди земельної ділянки.
  4. Орендарю ПрАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі» забезпечити використання зазначеної земельної ділянки відповідно до її цільового призначення та умов договору оренди землі, а також здійснити державну реєстрацію права користування в установленому законодавством порядку.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

 

Сільський голова                                                          Микола КАСЬКІВ

c. Щасливе

18 березня  2021 року

№  - 3 - VIІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь