ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__ - 3 - VIІІ «рішення № ТОВ Стабовіта-на розробку тех.док-оренда»

Кількість переглядів: 150
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Третя сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 11.03.2021
Номер документу: __ - 3 - VIІІ
Назва документу: рішення № ТОВ Стабовіта-на розробку тех.док-оренда
Прикріплені файли:
  1. рішення № ТОВ Стабовіта-на розробку тех.док-оренда (0.06 МБ)

 

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Проект   РІШЕННЯ

 

Про розгляд звернення

ТОВ «Стабовіта»

 

Розглянувши звернення ТОВ «Стабовіта», (вх.№ 2-13/131                             від 26.01.2021 р.) про надання дозволу на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі                           (на місцевості) кадастровий номер 3220880903:02:002:0040 площею 1,3301 га, для будівництва офісного складського комплексу, яка розташована                            по вул. Центральна, 2-в, в с. Мала Олександрівка для подальшого підписання договору оренди, відповідно до п. 34 ст. 26, ст. 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 79, ст. 118 Земельного кодексу України, заслухавши матеріали постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради,

 

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл ТОВ «Стабовіта» на складання технічної документації кадастровий номер 3220880903:02:002:0040 площею 1,3301 га щодо передачі земельної ділянки у довгострокову оренду (строком на 49 років)                             для будівництва офісного складського комплексу, яка розташована                         по вул. Центральна, 2-в, в с. Мала Олександрівка на території Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області.
  2. ТОВ «Стабовіта» роботи з розробки технічної документації кадастровий номер 3220880903:02:002:0040 площею 1,3301 га щодо передачі земельної ділянки у довгострокову оренду (строком на 49 років) для будівництва офісного складського комплексу, яка розташована по вул. Центральна, 2-в,                           в с. Мала Олександрівка Бориспільського району Київської області розпочати після укладення договору із землевпорядною організацією, яка має відповідну ліцензію на їх виконання.
  3. Технічну документацію із землеустрою щодо передачі земельної ділянки кадастровий номер 3220880903:02:002:0040 площею 1,3301 га щодо передачі земельної ділянки у довгострокову оренду (строком на 49 років)                             для будівництва офісного складського комплексу, яка розташована                           по вул. Центральна, 2-в, в с. Мала Олександрівка Бориспільського району Київської області подати на затвердження до Пристоличної сільської ради
  4. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

 

Сільський голова                                                 Микола КАСЬКІВ

с. Щасливе

18 березня 2021 року

№  – 3 - VIІІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь