A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__ - 3 - VIІІ «Електромережа Садочок В.Олександрівка»

Кількість переглядів: 256
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Третя сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 12.03.2021
Номер документу: __ - 3 - VIІІ
Назва документу: Електромережа Садочок В.Олександрівка
Прикріплені файли:
  1. Електромережа Садочок В.Олександрівка (0.02 МБ)

 

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Проєкт Р І Ш Е Н Н Я

 

Про визнання Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради правонаступником по об’єкту:

«Будівництво мереж 0,4кВ для електропостачання дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясла-сад) на 220 дітей з будівельними механізмами по вул. Матросова, 14, в с. Велика Олександрівка, Великоолександрівської сільської ради, Бориспільського району, Київської області»

 

Керуючись ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги Рішення Пристоличної сільської ради № 19 - 1- VIІI від 10.12.2020р. «Про створення юридичної особи публічного права - Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради» та  Рішення Пристоличної сільської ради № 246 – 2 – VIІI від 04.02.2021р. «Про визнання замовником Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради», враховуючи функції та завдання, виконання яких покладено на Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради, заслухавши пропозицію та рекомендації постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Пристоличної сільської ради, з метою належної організації процесу будівництва об’єкту: «Будівництво мереж 0,4кВ для електропостачання дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясла-сад) на 220 дітей з будівельними механізмами по вул. Матросова, 14, в с. Велика Олександрівка, Великоолександрівської сільської ради, Бориспільського району, Київської області»,

ПРИСТОЛИЧНА  сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. У зв’язку зі зміною організаційної структури та внаслідок передачі частини функцій Управлінню капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради (Код ЄДРПОУ 43946694)(далі – УКБ) визнати правонаступником по об’єкту: «Будівництво мереж 0,4кВ для електропостачання дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясла-сад) на 220 дітей з будівельними механізмами по вул. Матросова, 14, в с. Велика Олександрівка, Великоолександрівської сільської ради, Бориспільського району, Київської області» УКБ.
  2. Першому заступнику Голови Пристоличної сільської ради В.М. Дембіцькому провести передачу УКБ документації по об’єкту: «Будівництво мереж 0,4кВ для електропостачання дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясла-садок) до 220 дітей по вул. Матросова, 14 в с. Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області». Передачу оформити передавальним актом, що має бути поданий на затвердження сільському голові.
  3. Уповноважити начальника УКБ О.С. Строкача внести зміни до договорів, укладених на виконання робіт по об’єкту: «Будівництво мереж 0,4кВ для електропостачання дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясла-сад) на 220 дітей з будівельними механізмами по вул. Матросова, 14, в с. Велика Олександрівка, Великоолександрівської сільської ради, Бориспільського району, Київської області».
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на сільського голову                  Каськіва М.І.

 

Сільський голова                                                                Микола КАСЬКІВ

c. Щасливе

18 березня 2021 року

№ ____ – __ - VIІI


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь