A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__ - 3 - VIІІ «Садочок Щасливе остання редакція»

Кількість переглядів: 186
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Третя сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 12.03.2021
Номер документу: __ - 3 - VIІІ
Назва документу: Садочок Щасливе остання редакція
Прикріплені файли:
  1. Садочок Щасливе остання редакція (0.02 МБ)

 

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Проєкт Р І Ш Е Н Н Я

 

Про визнання Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради правонаступником по об’єкту: «Будівництво дошкільного навчального закладу на 195 місць по вул. Лесі Українки, 5 в с. Щасливе Бориспільського району Київської області»

 

Керуючись ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги Рішення Пристоличної сільської ради № 19 - 1- VIІI від 10.12.2020р. «Про створення юридичної особи публічного права - Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради» та  Рішення Пристоличної сільської ради № 246 – 2 – VIІI від 04.02.2021р. «Про визнання замовником Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради», враховуючи функції та завдання, виконання яких покладено на Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради, заслухавши пропозицію та рекомендації постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Пристоличної сільської ради, з метою належної організації процесу будівництва об’єкту: «Будівництво дошкільного навчального закладу на 195 місць по вул. Лесі Українки, 5 в с. Щасливе Бориспільського району Київської області»,

ПРИСТОЛИЧНА  сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. У зв’язку зі зміною організаційної структури та внаслідок передачі частини функцій Управлінню капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради (Код ЄДРПОУ 43946694)(далі – УКБ) визнати правонаступником по об’єкту: «Будівництво дошкільного навчального закладу на 195 місць по  вул. Лесі Українки, 5 в с. Щасливе Бориспільського району Київської області» УКБ.
  2. Першому заступнику Голови Пристоличної сільської ради В.М. Дембіцькому провести передачу УКБ об’єкта незавершеного будівництва, проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Будівництво дошкільного навчального закладу на 195 місць по вул. Лесі Українки, 5 в с. Щасливе Бориспільського району Київської області», експертного звіту, наказів, договорів та інших документів, що пов’язані з вказаним об’єктом. Передачу оформити передавальним актом, що має бути поданий на затвердження сільському голові.
  3. Уповноважити начальника УКБ О.С. Строкача внести зміни до договорів, укладених на виконання робіт по об’єкту: «Будівництво дошкільного навчального закладу на 195 місць по вул. Лесі Українки, 5 в с. Щасливе Бориспільського району Київської області».
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на сільського голову Каськіва М.І.

 

Сільський голова                                                 Микола КАСЬКІВ

c. Щасливе

18 березня 2021 року

№ ____ – __ - VIІI


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь