A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__ - 4 - VIІІ «Пр. рішення Харченко В.А. відмова, використав право»

Кількість переглядів: 94
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Четверта сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 23.06.2021
Номер документу: __ - 4 - VIІІ
Назва документу: Пр. рішення Харченко В.А. відмова, використав право
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.06 МБ)

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Проєкт РІШЕННЯ

 

Про затвердження технічної документації гр. Харченку Володимиру Андрійовичу щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Незалежності, 50 в с.Дударків

 

Розглянувши заяву гр. Харченка Володимира Андрійовича (вх.№02-11/1103 від 10.06.2021 р.) про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Незалежності, 50 в с. Дударків Бориспільського району Київської області, відповідно до п. 34 ст. 26, ст. 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 79, ст. 118 Земельного кодексу України, заслухавши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради,

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити гр. Харченку Володимиру Андрійовичу у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Незалежності, 50 в с. Дударків Бориспільського району Київської області на підставі того, що: згідно із ч.1 ст. 121 ЗКУ громадяни України мають право на безоплатну передачу їм земельних ділянок із земель державної або комунальної власності у таких розмірах:

для будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у   селах - не більше 0,25 гектара, в селищах - не    більше 0,15гектара, в містах - не більше 0,10 гектара.

Передача земельних ділянок безоплатно у власність громадян у межах вищезазначених норм провадиться один раз по кожному виду використання (ч. 4 ст. 116 ЗКУ ).

Враховуючи вище викладене, заявником вже раніше використано право на безоплатну приватизацію земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  1. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

Сільський голова                                                          Микола КАСЬКІВ

с. Щасливе

__________2021 року

____ 4 - VIІІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь