A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__ - 4 - VIІІ «рішення № ДТЕК затвердження проекту оренда ПС В.Олександрівка»

Кількість переглядів: 92
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Четверта сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 25.06.2021
Номер документу: __ - 4 - VIІІ
Назва документу: рішення № ДТЕК затвердження проекту оренда ПС В.Олександрівка
Прикріплені файли:
  1. рішення № ДТЕК затвердження проекту оренда ПС В.Олександрівка (0.04 МБ)

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

  РІШЕННЯ

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди терміном на 49 (сорок дев’ять) років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії  (під ПС В.Олександрівка)  ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» по вул. Господарська, 15 в с.Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області

 

Розглянувши лист  ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі», вх.№ 02-13/1414 від 01.06.2021 р., про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди терміном на 49 (сорок дев’ять) років ПрАТ «Київобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії  (під ПС В.Олександрівка) площею 0,1924 га, кадастровий номер 3220880901:01:016:0237, що розташована по вул. Господарська, 15 в с.Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області, враховуючи пропозицію постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради; відповідно до  п.34 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 124 та розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України,

 

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» проект  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди терміном на 49 (сорок дев’ять) років площею 0,1924 га, кадастровий номер 3220880901:01:016:0237, для розміщення, будівництва та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (під ПС В.Олександрівка) по вул. Господарська, 15 в с. Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області.
  2. Передати ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» в користування (на умовах оренди) строком на 49 (сорок дев’ять)  років земельну ділянку площею 0,1924 га, кадастровий номер  3220880901:01:016:0237, для розміщення, будівництва та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової (під ПС В.Олександрівка), що розташована по вул. Господарська, 15 в с.Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області.
  3. Земельну ділянку зазначену в п.1, 2 віднести до категорії:- «землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення»; код цільового призначення: 14.02 - «для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії».
  4. ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» надану в оренду земельну ділянку використовувати тільки за цільовим призначенням.
  5. Встановити річний розмір орендної плати в сумі 12 % ( десять відсотків) від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  6. Орендну плату проводити щомісячно, відповідно до вимог чинного законодавства.
  7. Проект  землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» площею 0,1924 га, кадастровий номер  3220880901:01:016:0237, в користування  на умовах оренди терміном на 49 (сорок дев’ять) років  для розміщення, будівництва та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (під ПС В.Олександрівка), що розташована по вул. Господарська, 15 в с.Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області, передати на зберігання до відділу у Бориспільському  районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області.
  8. Відділу у Бориспільському районі Головного управління Держгеокадастру у Київської області внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію та на планово-картографічному матеріалі.
  9. Сільському голові укласти від імені сільської ради договір оренди земельної ділянки, а також оформити інші необхідні для підписання  цієї угоди документи.
  10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

 

 

 

Сільський голова                                                          Микола КАСЬКІВ

 

 

с. Щасливе

_____________ 2021 року

№ __ – __ - VIІІ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь