ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__ - 5 - VIІІ «ПРАВИЛА благоустрою Пристоличної об'єднаної територіальної громади»

Кількість переглядів: 116
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: П'ята сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 27.07.2021
Номер документу: __ - 5 - VIІІ
Назва документу: ПРАВИЛА благоустрою Пристоличної об'єднаної територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. ПРАВИЛА благоустрою Пристоличної об'єднаної територіальної громади (0.13 МБ)

 

ПРАВИЛА

благоустрою Пристоличної об'єднаної територіальної громади

 

Розділ І. Загальні положення

1.1.   Правила благоустрою Пристоличної об'єднаної територіальної громади (далі - Правила) є нормативно-правовим актом, яким установлюється порядок благоустрою та утримання території Пристоличної об'єднаної територіальної громади, об'єктів благоустрою територіальної громади, регулюються права та обов'язки правовідносин у сфері благоустрою, визначається комплекс заходів, необхідних для забезпечення чистоти і порядку на території громади. Правила спрямовані на створення умов, сприятливих для життєдіяльності людини, і є обов'язковими для виконання на території громади виконавчими органами місцевого самоврядування, об'єднаннями громадян, підприємствами, установами, організаціями, незалежно від форм власності і підпорядкування, їх керівниками, працівниками та громадянами.

1.2.   Об'єкти благоустрою Пристоличної об'єднаної територіальної громади використовуються відповідно до їх функціонального призначення для забезпечення сприятливих умов життєдіяльності людини на засадах їх раціонального використання та охорони з урахуванням вимог цих Правил, місцевих правил забудови, інших вимог, передбачених законодавством України.

1.3.   Організацію благоустрою Пристоличної об'єднаної територіальної громади забезпечують органи місцевого самоврядування відповідно до повноважень, встановлених законом. Благоустрій здійснюється в обов'язковому порядку на всій території Пристоличної об'єднаної територіальної громади.

1.4.   Повноваження Пристоличної сільської ради та органів самоорганізації населення у сфері благоустрою визначені Законами України «Про місцеве самоврядування», «Про благоустрій населених пунктів», «Про органи самоорганізації населення» та іншими нормативно-правовими актами України.

1.5.   Пристолична сільська рада забезпечує вільний доступ населення, підприємств, установ, організацій всіх форм власності до цих Правил. Правила є відкритими та доступними.

1.6.   Правила забезпечують державні, громадські та приватні інтереси.

1.7.   Правила розроблені відповідно до Конституції України, кодексів України, Законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»«Про відходи», «Про благоустрій населених пунктів», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про основи містобудування», «Про дорожній рух», інших нормативно-правових актів та нормативних документів. 

1.8.   Правила містять загальнообов'язкові на території Пристоличної об'єднаної територіальної громади норми, за порушення яких винні особи притягуються до відповідальності, встановленої нормативно-правовими актами України.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь