ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Рішення сільської ради №861 - 5 - VIІІ «рішення № 861 Укренерго»

Кількість переглядів: 79
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: П'ята сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 09.08.2021
Номер документу: 861 - 5 - VIІІ
Назва документу: рішення № 861 Укренерго
Прикріплені файли:
  1. рішення № 861 Укренерго (0.06 МБ)

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу ПрАТ «Національна енергетична компанія «Укренерго»  на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування

 

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місце самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду землі», ст. ст. 12, 93, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»,  розглянувши звернення ПрАТ «Національна енергетична компанія «Укренерго»  щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення двох земельних ділянок площею 0,0119 та площею 0,0059 у постійне користування для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, під опорою № 79 типу У330-3В+9  існуючої повітряної лінії електропередачі 330 кВ Київська ТЕС-5 - Броварська, в адміністративних межах Пристоличної сільської ради, враховуючи пропозицію постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради,

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл ПрАТ «Національна енергетична компанія «Укренерго»  на розробку проєкту землеустрою щодо відведення двох земельних ділянок 0,0119 та площею 0,0059 у постійне користування для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, під опорою № 79 типу У330-3В+9  існуючої повітряної лінії електропередачі 330 кВ Київська ТЕС-5 - Броварська, площею 0,0119 га в адміністративних межах Пристоличної сільської ради.
  2. Розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування замовити в організації, яка є виконавцем робіт із землеустрою відповідно до чинного законодавства.
  3. Проєкт землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування погодити відповідно до ст.186-1 Земельного кодексу України.
  4. Погоджений проєкт землеустрою подати на розгляд і затвердження сесії сільської ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

 

Сільський голова                                                           Микола КАСЬКІВ

 

c. Щасливе

29 липня  2021 року

№ 861 - 5 - VIІІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь