A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__-VIІІ «рiшення_№__змiна_цiл_ового_-призначення-ОСГ-_пром-Оганiсян_E.С.»

Кількість переглядів: 55
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Восьма сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 27.09.2021
Номер документу: __-VIІІ
Назва документу: рiшення_№__змiна_цiл_ового_-призначення-ОСГ-_пром-Оганiсян_E.С.
Прикріплені файли:
  1. рiшення_№__змiна_цiл_ового_-призначення-ОСГ-_пром-Оганiсян_E.С. (0.06 МБ)

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Проєкт РІШЕННЯ

 

Про затвердження гр. Оганісяну Єрванду Суреновичу проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства» на «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (під складські приміщення)»

 

Відповідно до ст. ст. 12, 20, 186, 207 Земельного кодексу України, п.34 ст. 26 «Про місце самоврядування в Україні», розглянувши заяву                          гр. Оганісяну Єрванду Суреновичу про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства» на «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (під складські приміщення)» по вул. Київський шлях, 117-и в с. Велика Олександрівка Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області, розроблений ПП «Землемір-2010», заслухавши пропозицію постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради,

 

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити гр. Оганісяну Єрванду Суреновичу проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства» на «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (під складські приміщення)» по вул. Київський шлях, 117-и в с. Велика Олександрівка Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області, розроблений ПП «Землемір-2010».
  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, площею 0,1998 га  кадастровий номер 3220880901:01:002:0008, що знаходиться у приватній власності гр. Оганісяна Єрванда Суреновича із земель «для ведення особистого селянського господарства» на «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (під складські приміщення)» по вул. Київський шлях, 117-и в с. Велика Олександрівка Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області
  3. Затвердити розрахунок розміру втрат сільськогосподарського виробництва, які підлягають відшкодуванню в розмірі 7 020 грн.
  4. Земельну ділянку зазначену в п.2 цього рішення віднести до категорії:

- землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення; код цільового призначення згідно КВЦПЗ - 11.02.

  1. Гр. Оганісяну Єрванду Суреновичу земельну ділянку використовувати тільки за цільовим призначенням згідно ст.91 Земельного кодексу України.
  2. Гр. Оганісяну Єрванду Суреновичу надати інформацію до Державного земельного кадастру про зміну цільового призначення земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

 

 

 

Сільський голова                                                 Микола КАСЬКІВ

 

c. Щасливе

_______________ 2021 року

№ ______________ - VIІI


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь