A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__-VIІІ «рішення № заміна назви орендаря з ТОВ Восток на ТОВ Глуско Рітейл»

Кількість переглядів: 68
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Восьма сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 27.09.2021
Номер документу: __-VIІІ
Назва документу: рішення № заміна назви орендаря з ТОВ Восток на ТОВ Глуско Рітейл
Прикріплені файли:
  1. рішення № заміна назви орендаря з ТОВ Восток на ТОВ Глуско Рітейл (0.05 МБ)

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Проєкт РІШЕННЯ

 

Про розгляд звернення ТОВ «ГЛУСКО РІТЕЙЛ»

щодо внесення змін до  договору оренди

земельної ділянки

 

 

Відповідно до п. 34 ст. 26 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву ТОВ «ГЛУСКО РІТЕЙЛ» (вх. № 02-13/2526 від 22.09.2021 р.), враховуючи, що  ТОВ «ВОСТОК» змінило назву на ТОВ «ГЛУСКО РІТЕЙЛ», беручи до уваги  Договір оренди №73 від 26.06.2007 року, укладений між Щасливською сільською радою та ТОВ «ВОСТОК», посвідчений приватним нотаріусом Бориспільського районного нотаріального округу Київської області Козій А.В. та зареєстрований в реєстрі за №3564, зі змінами, внесеними згідно договору про внесення змін від 21.09.2010 року, посвідченого приватним нотаріусом Бориспільського районного нотаріального округу Київської області Козій А.В. та зареєстрований в реєстрі за №1452, заслухавши матеріали постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради,

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни у Договір оренди № 73, посвідчений 26 червня 2007 року приватним нотаріусом Бориспільського районного нотаріального округу Київської області Козій А.В. та зареєстрований в реєстрі за №1452 зі змінами, внесеними згідно договору про внесення змін від 21.09.2010 року, посвідченого приватним нотаріусом Бориспільського районного нотаріального округу Київської області Козій А.В. та зареєстрований в реєстрі за №1452, а саме:
  • Замінити у  Договорі оренди №73, посвідченому 26 червня 2007 року приватним нотаріусом Бориспільського районного нотаріального округу Київської області Козій А.В., зареєстрованому в реєстрі за № 1452 зі змінами, внесеними згідно договору про внесення змін від 21.09.2010 року, посвідченого приватним нотаріусом Бориспільського районного нотаріального округу Київської області Козій А.В. та зареєстрований в реєстрі за №1452 (надалі - Договір оренди), назву Орендаря земельної ділянки площею 0,3101 га з кадастровим номером  3220888001:01:001:0064 з ТОВ «ВОСТОК» на ТОВ «ГЛУСКО РІТЕЙЛ» та внести відповідні зміни в Договір оренди.
  1. Затвердити нормативну грошову оцінку земельної ділянки  в розмірі 585825,90 грн. (п’ятсот вісімдесят п’ять тисяч вісімсот двадцять п’ять грн., 90 коп.)
  2. Встановити річний розмір орендної плати в сумі 8 % (восьми  відсотків) від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що станом на дату прийняття цього Рішення становить – 46 866,07 грн.
  3. Привести текст Договору оренди у відповідність до діючого законодавства України та типового договору оренди землі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2004р. №220 з урахуванням п. 1-4 цього Рішення та раніше погоджених істотних умов Договору оренди.
  4. Орендну плату сплачувати щомісячно, відповідно до вимог чинного законодавства та умов Договору оренди.
  5. Сільському голові підписати Договір про внесення змін до Договору оренди.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

 

Сільський голова                                                 Микола КАСЬКІВ

c. Щасливе

______________  2021 року

№ _______  – _____ - VIІІ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь