ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__-VIІІ «Затв ПЗ зміна цільового ПП Агріком-Інвест»

Кількість переглядів: 58
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Дев’ята сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 26.10.2021
Номер документу: __-VIІІ
Назва документу: Затв ПЗ зміна цільового ПП Агріком-Інвест
Прикріплені файли:
  1. Затв ПЗ зміна цільового ПП Агріком-Інвест (0.05 МБ)

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Проєкт  РІШЕННЯ

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на землі для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови Приватному підприємству «АГРІКОМ-ІНВЕСТ» в с.Проліски Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області

 

Відповідно до  п.34 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 20, 124 Земельного кодексу України, розглянувши лист  ПП «АГРІКОМ-ІНВЕСТ», вх.№ 2814/02-13 від 21.10.2021 р., про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 9,65 га кадастровий номер 3220888000:03:004:0030 з цільового призначення 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості під розміщення торгівельно-складських приміщень на землі 03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в с.Проліски Бориспільського району Київської області, враховуючи пропозицію постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради,

 

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Приватному підприємству «АГРІКОМ-ІНВЕСТ» проект  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на землі для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в с.Проліски Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області, розроблений ТОВ «Адванс Інвест», площею 9,65 га, кадастровий номер 3220888000:03:004:0030.
  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, площею 9,65 га  кадастровий номер 3220888000:03:004:0030, що знаходиться у користуванні на умовах оренди у Приватного підприємства «АГРІКОМ-ІНВЕСТ» згідно Договору про заміну сторони у зобов’язанні та про внесення змін до договору оренди земельної ділянки, від 22 вересня 2021 року, посвідченого Козій А.В., приватним нотаріусом Бориспільського районного нотаріального округу Київської області, зареєстрованого в реєстрі за № 759, із земель «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» на земельну ділянку «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» в с.Проліски Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області.
  3. Земельну ділянку зазначену в п.2 віднести до категорії:- «землі житлової та громадської забудови»; код цільового призначення: 03.15 - «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови».
  4. Проект  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на землі для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови Приватному підприємству «АГРІКОМ-ІНВЕСТ» в с.Проліски Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області, передати на зберігання до відділу у Бориспільському  районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області.
  5. Відділу у Бориспільському районі Головного управління Держгеокадастру у Київської області внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію та на планово-картографічному матеріалі.
  6. Приватному підприємству «АГРІКОМ-ІНВЕСТ» після отримання Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку з цільовим призначенням «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови», звернутись до Пристоличної сільської ради з клопотанням про внесення змін до Договору про заміну сторони у зобов’язанні та про внесення змін до договору оренди земельної ділянки, від 22 вересня 2021 року, посвідченого Козій А.В., приватним нотаріусом Бориспільського районного нотаріального округу Київської області, зареєстрованого в реєстрі за № 759 в частині цільового призначення об’єкта оренди.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

 

Сільський голова                                                          Микола КАСЬКІВ

 

 

с. Щасливе

04 листопада 2021 року

№ ______ – ____ - VIІІ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь