ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__ - VIІІ «СТАТУТ Комунального некомерційного підприємства Бориспільський центр первинної»

Кількість переглядів: 61
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Дев’ята сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 01.11.2021
Номер документу: __ - VIІІ
Назва документу: СТАТУТ Комунального некомерційного підприємства Бориспільський центр первинної
Прикріплені файли:
  1. СТАТУТ Комунального некомерційного підприємства Бориспільський центр первинної (0.29 МБ)

СТАТУТ

Комунального некомерційного підприємства

«Бориспільський центр первинної

медико-санітарної допомоги»

(код ЄДРПОУ 38462558)

(нова редакція)

 

 

 

м. Бориспіль

2021

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

1.1. Комунальне некомерційне підприємство «Бориспільський  центр первинної медико-санітарної допомоги» (надалі – Підприємство) є закладом охорони здоров’я, що надає медичну допомогу будь-яким особам в порядку та на умовах, встановлених законодавством України та цим Статутом, а також вживає заходів із профілактики захворювань населення та підтримання громадського здоров’я.

1.2. Підприємство (реорганізоване) згідно з рішенням Бориспільської районної ради від «23» червня 2021 року № 116- 08-VII.

1.2.1. Підриємство є правонаступником усього майна, всіх прав та обов’язків Комунального медичного закладу Бориспільської районної ради «Бориспіьський центр первинної медико-санітарної допомоги».

1.3. Підприємство створене на базі майна відокремленої частини спільної власності територіальних громад Бориспільського району Київської області.

1.4. Засновником є:

 Вороньківська сільська рада (код ЄДРПОУ 04363509), яка діє від імені та в інтересах Вороньківської сільської територіальної громади  Бориспільського району Київської області частка якої в статутному капіталі підприємства становить – 36,5%.

  Гірська сільська рада (код ЄДРПОУ 04363647), яка діє від імені та в інтересах Гірської сільської територіальної громади  Бориспільського району Київської області частка якої в статутному капіталі підприємства становить – 16,6%.

  Пристолична сільська рада (код ЄДРПОУ 04527520), яка діє від імені та в інтересах Пристоличної сільської територіальної громади  Бориспільського району Київської області частка якої в статутному капіталі підприємства становить – 30,7%.

  Золочівська сільська рада (код ЄДРПОУ 04363538), яка діє від імені та в інтересах Злочівської сільської територіальної громади  Бориспільського району Київської області частка якої в статутному капіталі підприємства становить – 16,2%, ,які представляють інтереси територіальних громад сіл Бориспільського району Київської області.

1.5. Підприємство здійснює господарську некомерційну діяльність, спрямовану на досягнення соціальних та інших результатів без мети одержання прибутку. Підзвітне органу управління та Засновникам в межах своїх повноважень. Органом управління є Вороньківська сільська рада Київської області.

1.6. Підприємство у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, постановами Верховної Ради України, актами Президента України, та Кабінету Міністрів України, наказами Органів виконавчої влади, розпорядженнями засновників, а також цим Статутом.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь