A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Свято села!

Дата: 28.05.2019 13:56
Кількість переглядів: 1719

Виконком Щасливської сільської ради щиро вдячний всім організаторам та учасникам свята, кожному присутньому з нагоди дня народження сіл Щасливе та Проліски 25 травня 2019 року!

Завдяки керівництву футбольного клубу «Арсенал-Київ» та особливо Москаленку О.В. була надана можливість провести свято у затишному та зручному для всіх місці!  Вдячність за надання футбольних полів для проведення спортивних змагань та міні-матчів з футболу команд усіх рівнів.

Дякуємо працівникам  будинку культури села Щасливого директору Очередько О., художньому керівнику А. Борисовій, педагогічному колективу опорного навчального закладу Щасливський НВК, директору школи Йовбаку Ю.Ю., ведучим заходу Білану С. та Молібог Л., завідувачам ЗДО Іващенко В., Хруль О., директору ДМШ Захарченко Л.Ю.  за творчий підхід та професійну організацію урочистої частини, концертної програми та інших заходів.

На чудовому рівні були організовані та проведені спортивні змагання з волейболу – Сухіна М., з тенісу -В.Ларченков,  «Спортивна родина» - П.Турда, футбол – Шмаюн Г.Ф., Варениця В. та інші тренери, футбольний клуб «Арсенал».

Особлива вдячність танцювальним колективам «Іріс», «Модерн», «Діамант Еліт», танцювальним колективам Любомира Бовсуновського «Шик данс», творчим колективам дитячого садку «Ромашка», батькам учасників! Неймовірну радість, посмішки, щирість, безмежну любов подарували дітки своїми виступами у яскравих костюмах, з причудливими зачісками і неперевершеними дитячими емоціями.  

Вдячність організаторам та учасникам  «Фестивалю щастя» Красницькому М.М., Очередько О., Жанні Боднарук,  ведучим Анатолію Гнатюку, Астраї, та всім дипломантам за додавання позитивних емоцій  на святі!

Особливу повагу заслуговують працівники КП ЖКК «Щасливський», які доклали зусиль, щоб всі мешканці та гості свята відчували себе комфортно. Вдячність працівникам з благоустрою П.Череднику, О.Новохату. Всім працівникам сільської ради, бухгалтерії,  які були задіяні в організації свята.

Подяка за підтримання громадського порядку дільничним інспекторам, старшому дільничному Стельниковичу М.В. Вдячність медпрацівникам, які чергували на святі.

Висловлюємо вдячність громадським організаціям, благодійним організаціям, працівникам, підприємцям у сфері торгівлі та розваг: Чугайнову Л., Діденко К., Еременко Ж., Литвиненко Д., Круші О., Гарнецькій І., Телюк О., Дворніченко І., Шумейко О., Петренко М., Оганову І., Бурлаці О., дівчаткам ПМО «Пласт» та інші.

Дякуємо за те, що Ви є патріотами нашої маленької громади, чекаємо на ваші відгуки, пропозиції та сподіваємося на ще цікавіші проведення заходів!

 

З повагою, сільський голова М.Ф. Шмаюн та члени виконавчого комітетуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь