A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Територіальна оборона

Дата: 04.07.2019 11:44
Кількість переглядів: 2376

Фото без опису

Закликаємо взяти участь у службі за контрактом в резерві  територіальної оборони.

Спільним рішенням Міноборони і Генштабом в листопаді 2017 року було прийнято рішення щодо створення підрозділів територіально оборони на випадок загострення ситуації в регіоні.

ЩО ТАКЕ ТЕРИТОРІАЛЬНА ОБОРОНА- ЦЕ ЩОСЬ НА ЗРАЗОК ЩЕ ОДНІЄЇ АРМІЇ.

Територіальна оборона очікує на резервістів віком від 20 до 55 років. В територіальну оборону можуть йти як чоловіки, так і жінки.

Бригада ТрО формується за рахунок військовозобов'язаних, які приписані до бригади, та військовозобов'язаних, які підписали контракт на службу в резерві.

 Контракт в резерві передбачає, що військовозобов'язаний  може  укласти контракт. За контрактом раз на рік він має прибути на навчання терміном 30 днів. На цей час за ним заберігається його посада та зарплата за місцем постійної роботи. 

навчання переважно проводяться з офіцерами з метою навчити їх планувати оборону, працювати з картами. До складу територіально оборони можуть входити особи, які не служили у ЗС, але мають якусь військову спеціальність. 

 виплати за участь у навчальних зборах проводяться за рахунок Міноборони. Зокрема, рядовий працевлаштований склад, який не має контракту на проходження служби в резерві, після проведення 15-дібних навчальних зборів отримують середню заробітну плату та 180 грн. Ті, які проходять службу за контрактом у резерві, отримують 3 тис. 23 грн, а також середню заробітну плату. Безробітні, які не мають контракту, отримують 1 тис. грн, а ті безробітні, які мають контракт, 3 тисячі 730 грн. 

Працевлаштований офіцер без контракту отримує 315 грн і середню заробітну плату. Ті, хто має контракт, середью заработну плату та 4 тисячі 400 грн. Безробітні без контракту - 1 тис. грн, з контрактом 5 тис. 100 грн. 

 це цифри за навчальні збори за 15 днів на рік. Якщо збори будуть продовжено або вони відбуватимуться декілька разів, то сума  буде змінюватись. 

Завдання територіальної оборони, це забезпечення умов для надійного функціонування органів державної влади,органів військового управління, стратегічного (оперативного) розгортання військ (сил); охорона важливих об'єктів і комунікацій;  боротьба з диверсійно-розвідувальними силами, іншими озброєними формуваннями агресора та незаконними збройними формуваннями; організація, підготовка та координація руху опору на випадок окупації території України або її частини; організація та здійснення евакуаційних заходів; проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт у небезпечних районах ; захист населення від наслідків воєнних дій, аварій (руйнувань), зумовлених застосуванням засобів ураження, терористичними актами та диверсіями та  підтримання правового режиму воєнного та надзвичайного станів . У мирний час учасники територіальної оборони живуть звичайним життям,але зобов’язані відвідувати навчання.

За інформацією звертатись у Бориспільський ОМВК (вул.С.Камінського,6, м.Бориспіль)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь