A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування в с. Дударків Бориспільського району Київської області

Дата: 05.05.2021 16:26
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

 Повідомлення

Про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування – «Розробка детального плану території земельної ділянки загальною площею 20,0036 га, кадастровий номер 3220883601:01:029:0069, яка належить ТОВ «ФМ С Є ДЕСНА», в с. Дударків Бориспільського району Київської області».

1. Повна назва документа державного планування:

Проект «Розробка детального плану території земельної ділянки загальною площею 20,0036 га, кадастровий номер 3220883601:01:029:0069, яка належить ТОВ «ФМ С Є ДЕСНА», в с. Дударків Бориспільського району Київської області».

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Пристолична сільська рада Бориспільського району Київської області.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) Дата початку та строки здійснення процедури – відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки детального плану території, розпочато з дня його оприлюднення, а саме з 30.04.2021 р. у приміщенні Пристоличної сільської ради та триватиме до 29.05.2021 року.

б) Способи участі громадськості – громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або мотивовано їх відхиляє.

в) Зауваження та пропозиції до Звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту документу державного планування – «Розробка детального плану території земельної ділянки загальною площею 20,0036 га, кадастровий номер 3220883601:01:029:0069, яка належить ТОВ «ФМ С Є ДЕСНА», в с. Дударків Бориспільського району Київської області» подаються до Пристоличної сільської ради за адресою: 08325, Київська обл., Бориспільський р-н, село Щасливе, вул. Фестивальна, буд. 39.

г) З проектом ДДП та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись у приміщені Пристоличної сільської ради за адресою: 08325, Київська обл., Бориспільський р-н, село Щасливе, вул. Фестивальна, буд. 39.

4. Немає потреби у транскордонних консультаціях щодо проекту документу державного планування.

Відповідальна особа – в.о. начальника відділу архітектури та будівельного інспектування Сова Володимир Григорович (08325, Київська обл., Бориспільський р-н, село Щасливе, вул. Фестивальна, буд. 39).

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, з дня публікації.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь