A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Жителі приватного сектору в Чубинському нарікають на  проблеми з каналізацією

Дата: 06.06.2021 10:21
Кількість переглядів: 545

Жителі приватного сектору вулиць Вербицького і Бориспільської в селі Чубинське скаржаться на те, що, за їхніми словами, є грубі порушення у прокладанні каналізаційних мереж забудовником при зведенні  12-квартирного будинку на вул. Вербицького, 8.

Із наріканнями і фотофактами вони звернулися до Пристоличного сільського голови Миколи Каськіва під час його виїзної зустрічі з громадою у Чубинському. Очільник ОТГ разом із депутатами ознайомився з ситуацією на місці.

«Ми страждаємо уже багато років через те, що є загроза підтоплення наших будинків.  Проведена каналізація від багатоквартирного будинку в нікуди. Нечистоти стікають у колодязі, які викопані у ґрунті  без бетонування, не всі навіть накриті люками, – розповідає про безгосподарність власниця будинку неподалік Інна Григоренко. – Щоранку каналізаційні стоки витікають на поверхню, утворюються калюжі, сморід, забруднюються ґрунтові води. У попередні роки ми неодноразово зверталися до КП «КУП «Олександрівкажитлобудсервіс» за роз’ясненнями, але підтверджуючих документів щодо законності цієї мережі ми не побачили».  

Василь Дембіцький, перший заступник сільського голови, запропонував один із можливих варіантів вирішення проблеми:  «Нічийну каналізаційну мережу взяти на баланс як об’єкт незавершеного будівництва, виготовити технічну документацію для встановлення насосів із перекачування нечистот».

Однак прийняти конкретні рішення без детального вивчення цієї проблеми – неможливо. Тому ситуацію вивчатимуть фахівці УКБ.

Це не перший приклад того, що недомовленості між забудовником та інвесторами породжують проблеми, які доводиться вирішувати органам місцевого самоврядування. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь