A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Робоча зустріч на об’єкті незавершеного будівництва школи мистецтв і ремесел у селі Велика Олександрівка

Дата: 31.08.2021 08:57
Кількість переглядів: 462

Фото без опису У суботу, 28 серпня, відбулася розширена виїзна нарада в недобудованому приміщенні школи мистецтв і ремесел у селі Велика Олександрівка, на вул. Гагаріна, 11А.

Про це повідомив заступник сільського голови Пристоличної сільської ради Олександр Строкач, який опікується питаннями будівництва.

Учасниками зустрічі були депутати сільської ради Лілія Баркова та Інна Отрошко, також директор діючої школи мистецтв і ремесел Наталія Посісеєва, староста Василь Олійник, представники замовника будівництва – Департаменту регіонального розвитку та ЖКГ Київської ОДА.

Робоча група оглянула стан приміщення та якість виконаних робіт. Були озвучені зауваження та пропозиції щодо усунення недоліків.

Серед низки недоліків зафіксовано просідання ґрунту на території, проблеми з облаштуванням дренажної каналізації, неякісний благоустрій, тріщини в склопакетах,  відсутність герметизації та інше. Всередині приміщення помічені очевидні недоліки в оздобленні. Наприклад, через недавнє протікання даху з’явилися плями на стелі та здувся паркет.

«Зустріч була конструктивною. У підсумку представники Департаменту зафіксували наші вимоги. Жодного акту не було підписано, оскільки фахове обстежувати на об’єкті будівництва можуть  здійснювати лише сертифіковані спеціалісти. Приємно, що до вирішення важливих для громади питань активно долучаються місцеві депутати, ми вдячні за це», – розповідає Олександр Строкач. 

Про терміни введення в експлуатацію приміщення поки не йдеться, оскільки не передбачено договірних зобов’язань між замовником будівництва і сільською радою.

Нагадаємо, зведення школи розпочалося у вересні 2016 року за кошти обласного бюджету. У 2018 році уряд додатково виділив 7,5 млн грн.

Проєктом передбачено створення майже 200 нових обладнаних навчальних місць для творчого розвитку дітей і підлітків. Також створення додаткових робочих місць для педагогічних працівників і обслуговуючого персоналу (до 50 робочих місць).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь