A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Пр. ріш. заборона продажу алкоголю

Дата: 24.11.2021 14:43
Кількість переглядів: 516

 

 

  •  

ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

_________________________________________________________________________________

 

        • РІШЕННЯ

 

Про заборону продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) та вин столових на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади в певний час доби

 

Відповідно до п. 44-1 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись 15-3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових», з метою впорядкування роздрібної торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями, пивом (крім безалкогольного) та вином столовим в певний час доби, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту,

 

Пристолична  сільська рада  В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Заборонити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) та вин столових з 22.00 год. до 09.00 год. наступного дня у стаціонарних об’єктах торгівлі та тимчасових спорудах, крім закладів ресторанного господарства та автозаправних комплексів, враховуючи вихідні та святкові дні, на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади.
  2. Зобов’язати власників стаціонарних об’єктів та тимчасових споруд, за винятком закладів ресторанного господарства та автозаправних комплексів, забезпечити наявність інформаційних табличок про заборону роздрібної торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями, пивом (крім безалкогольного) та вином столовим у вказаний даним рішенням час.
  3. Заборонити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) та вин столових в дрібно роздрібній (нестаціонарній) торгівельній мережі (павільйони, кіоски, намети, вуличні холодильники), що розташовані в радіусі 300 м від земельних меж (огородження) закладів охорони здоров’я, культури, навчальних та освітніх закладів, дитячих та спортивних майданчиків.
  4. Секретарю Пристоличної сільської ради оприлюднити дане рішення у засобах масової інформації та на сайті Пристоличної сільської ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту Пристоличної сільської ради.

 

     Сільський  голова                                                              Микола КАСЬКІВ

 

 

      с. Щасливе

      __ __________ 2021  року

      № _____ - ___ - VІІІ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь