A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Фонд соціального страхування

На Київщині майже 4,3 тис. потерпілих

Відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області щомісячно здійснюють страхові виплати потерпілим (членам їх сімей) кількість яких станом на 1 липня становить 4279 осіб, з них: інвалідів I групи – 81 особа, II групи – 427 осіб, III групи – 1863 особи, а також 1611 потерпілих, які мають відсоток втрати працездатності без групи інвалідності та 297 осіб, які мають право на щомісячні страхові виплати в разі втрати годувальника. За І півріччя 2021 року потерпілим (членам їх сімей) виплачено 93,38 млн гривень.

09:40 23.07.2021

Виробничий травматизм і профілактика страхових випадків за І півріччя 2021 року

Одним з основних показників стану охорони праці є рівень виробничого травматизму та професійної захворюваності. За перше півріччя 2021 року до відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області надійшло та зареєстровано 676 повідомлень (39 - зі смертельним наслідком) про нещасні випадки/гострі професійні захворювання (отруєння).

10:01 20.07.2021

На Київщині середньоденний розмір декретних виплат зріс на 20,7% за підсумками червня

Сума середньоденної виплати допомоги по вагітності та пологах по управлінню Фонду соціального страхування України у Київській області за підсумками червня 2021 року склала 333,59 гривні. Це на 20,7%, або на 57,12 грн більше, ніж у тому ж місяці 2020 року.

10:00 20.07.2021

Відмінності оформлення тимчасової непрацездатності у випадку е-лікарняних

В Україні триває перехідний період впровадження е-лікарняних. До формування медичних висновків, на підставі яких для застрахованих осіб автоматично формуються е-лікарняні, вже залучені лікарі понад 550 медичних закладів. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.

10:41 15.07.2021

Петро Рева взяв участь у семінар-нараді з головами територіальних громад та райдержадміністрацій з питань дотримання трудового законодавства

Сьогодні, 8 червня, в приміщенні Головного управління Держпраці у Київській області відбувся семінар-нарада з головами територіальних громад та районних державних адміністрацій з питань дотримання трудового законодавства. Участь у заході взяли заступник начальника Головного управління Держпраці у Київській області Валентин Шаботинський, директор департаменту соціального захисту населення Київської облдержадміністрації Ігор Мещан, начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов, голова Київської облпрофради Василь Хвостіков, заступник начальника управління – начальник юридичного відділу управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Петро Рева.

09:11 09.07.2021

Аналіз обґрунтованості видачі листків непрацездатності за другий квартал 2021 року

Протягом другого кварталу 2021 року фахівцями відділу перевірки обґрунтованості видачі листків непрацездатності управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області проведено 18 планових та 51 позапланову перевірку закладів охорони здоров’я Київщини з питань обґрунтованості видачі/продовження листків непрацездатності застрахованим особам, під час яких проаналізовано 1379 листків непрацездатності, а також 165 листків непрацездатності під час перевірок страхувальників.

14:25 07.07.2021

Фонд соціального страхування України розпочинає здійснювати оплату е-лікарняних

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

11:06 10.06.2021

Правління схвалило проект змін до бюджету Фонду

На екстреному засіданні 9 червня правління Фонду соціального страхування України схвалило проект змін до річного бюджету Фонду. Зміни затверджені для врегулювання надання Фонду фінансової допомоги у розмірі 400 мільйонів гривень з державного бюджету.

11:06 10.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь