ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Рішення сільської ради №__ - VIІІ «рішення № 1741 Відмова дозвіл на ПЗУ-землі заг.користування- ОК СТ Борисп.Будівельник 0,6720га»

Кількість переглядів: 64
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Чотирнадцята сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 03.06.2022
Номер документу: __ - VIІІ
Назва документу: рішення № 1741 Відмова дозвіл на ПЗУ-землі заг.користування- ОК СТ Борисп.Будівельник 0,6720га
Прикріплені файли:
  1. рішення № 1741 Відмова дозвіл на ПЗУ-землі заг.користування- ОК СТ Борисп.Будівельник 0,6720га (0.06 МБ)

 

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

 Р І Ш Е Н Н Я

 

Про відмову в наданні дозволу Обслуговуючому кооперативу «Садівницьке товариство «Бориспільський Будівельник» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для колективного садівництва (землі загального користування), які розташовані на землях ОК СТ «Бориспільський Будівельник» Бориспільського району Київської області на території Пристоличної сільської ради

 

Відповідно до ст. ст. 12, 35, 122, 186 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», розглянувши клопотання ОК СТ «Бориспільський Будівельник» (вх. № 70/02-13-2022 від 12.01.2022 року) про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земель загального користування у власність орієнтовною площею 0,6720 га на території Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області на землях ОК СТ «Бориспільський Будівельник, заслухавши пропозиції постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища,

 

Пристолична  сільська  рада  В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Відмовити в наданні дозволу Обслуговуючому кооперативу "Садівницьке товариство "Бориспільський Будівельник" на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,6720 га для колективного садівництва (землі загального користування), які розташовані на землях ОК СТ «Бориспільський Будівельник» Бориспільського району Київської області на території Пристоличної сільської ради.

2. Повідомити Обслуговуючий кооператив "Садівницьке товариство "Бориспільський Будівельник"  про те, що відповідно до пп.5 п.27 Розділу X ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ Земельного кодексу України на час дії воєнного стану безоплатна передача земель державної, комунальної власності у приватну власність, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою такої безоплатної передачі, розроблення такої документації забороняється.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                             Микола КАСЬКІВ

 

с. Щасливе

19 травня 2022 року

№ 1741 – 14 - VIІІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь