A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Рішення сільської ради №1758 - 15 - VIІІ «рішення № 1758 матеріальна ТрО»

Кількість переглядів: 76
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: П’ятнадцята сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 06.07.2022
Номер документу: 1758 - 15 - VIІІ
Назва документу: рішення № 1758 матеріальна ТрО
Прикріплені файли:
  1. рішення № 1758 матеріальна ТрО (0.04 МБ)

 

 

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 Р І Ш Е Н Н Я

 

Про виплату соціальної матеріальної допомоги жителям сіл Пристоличної об’єднаної територіальної громади за активну безпосередню участь в забезпеченні громадського порядку населених пунктів, у зв’язку   повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України

 

Відповідно до ст.ст. 28, 29, 30, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку із запровадженням воєнного стану на території України згідно Указу Президента України від 24.02.2022 №64/2022, керуючись Законом України «Про основи національного спротиву» від 16 липня 2021 року №1702-IX  та створенням Добровольчого формування Пристоличної територіальної громади №1, відповідно до Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади на 2022-2023 роки, затвердженої рішенням Пристоличної сільської ради від 14 березня 2022 року № 1697-13-VIII, розглянувши звернення Командира Добровольчого формування Пристоличної територіальної громади №1 Василя Дембіцького, вх.№02-1-/480 від 10.05.2022р.,  про виплату соціальної матеріальної допомоги жителям сіл Пристоличної об’єднаної територіальної громади за активну безпосередню участь в забезпеченні громадського порядку населених пунктів, у зв’язку   повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України, враховуючи пропозицію постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Пристоличної сільської ради,

 

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити списки осіб-жителів Пристоличної об’єднаної територіальної громади за активну безпосередню участь в забезпеченні громадського порядку населених пунктів, у зв’язку з повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України, подані командирами підрозділів Добровольчого формування Пристоличної територіальної громади №1, згідно додатків.
  2. Виділити кошти на виплату соціальної матеріальної допомоги жителям Пристоличної об’єднаної територіальної громади за активну безпосередню участь в забезпеченні громадського порядку населених пунктів, у зв’язку   повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України, із загального фонду бюджету в сумі 1 170 000,00 грн. (один мільйон сто сімдесят тисяч, 00 грн.)  по 10 000,0 грн. кожному, згідно Розпорядження сільського голови.

3.       Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Пристоличної сільської ради.

 

Сільський  голова                                                  Микола КАСЬКІВ

c. Щасливе

28 червня 2022 року

№ 1758 - 15 - VIІІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь