A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Рішення сільської ради №__ - VIІІ «рішення № 1842 про затвердження порядку денного 17 сесії за основу та в цілому»

Кількість переглядів: 89
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Вісімнадцята сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 10.11.2022
Номер документу: __ - VIІІ
Назва документу: рішення № 1842 про затвердження порядку денного 17 сесії за основу та в цілому
Прикріплені файли:
  1. рішення № 1842 про затвердження порядку денного 17 сесії за основу та в цілому (0.07 МБ)

 

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про затвердження Порядку денного чергового пленарного засідання 18-ї сесії Пристоличної сільської ради за основу та в цілому

 

Відповідно до ст.26, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 25, п.7 Регламенту Пристоличної сільської ради,

 

Пристолична  сільська  рада  В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити Порядок денний чергового пленарного засідання 18-ї сесії Пристоличної сільської ради VIII скликання за основу.

 

 

  1. Про затвердження Порядку денного чергового пленарного засідання 18-ї сесії Пристоличної сільської ради за основу.
  2. Про затвердження Порядку денного чергового пленарного засідання 18-ї сесії Пристоличної сільської ради за основу та в цілому.

Бюджетні питання:

3.       Про відшкодування втрат КП КУП «Олександрівкажитлобудсервіс», які виникли протягом періоду розгляду розрахунку тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, їх встановлення та оприлюднення, за період січень-серпень 2022 року.

4.       Про відшкодування втрат КП КУП «Олександрівкажитлобудсервіс», які виникли протягом періоду розгляду розрахунку тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, їх встановлення та оприлюднення, за вересень 2022 року.

5.       Про відшкодування втрат КП ЖКК «Щасливський», які виникли протягом періоду розгляду розрахунку тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, їх встановлення та оприлюднення, за вересень 2022 року.

6.       Про внесення змін до штатного розкладу дитячої музичної школи с.Щасливе.

7.       Про внесення змін до штатних розписів закладів загальної середньої освіти Пристоличної сільської ради.

8.       Про внесення змін до структури та штатного розпису Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я Пристоличної сільської ради.

9.       Про виділення коштів Добровольчому формуванню Пристоличної територіальної громади №1 на придбання матеріалів для забезпечення виконання завдань з територіальної оборони на території Пристоличної ОТГ.

10.     Про виділення коштів УКБ ЖКГ та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради на капітальний ремонт системи вентиляції укриття у Великоолександрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

11.     Про внесення змін до сільського бюджету.

Земельні питання:

12.     Про надання дозволу на укладання з ТОВ «Термінал 2016» Договору про встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,1083 га, кадастровий номер 3220880905:06:010:0006 в с. Чубинське Бориспільського району Київської області.

13.     Про розгляд заяви ПП «СЕМІ-УКРАЇНА» стосовно продажу земельної ділянки не сільськогосподарського призначення, площею 0,116 га, кадастровий номер 3220888001:01:004:0104, на якій знаходиться об’єкт нерухомого майна, що перебуває у власності ПП «СЕМІ-УКРАЇНА» по вул. Героїв Майдану, 28 в с. Щасливе Бориспільського району Київської області.

14.     Про припинення дії Договору оренди земельної ділянки площею 0,002 га, кадастровий номер 3220888001:01:004:0071, укладеного з ФОП Гира Дмитро Борисович в с. Щасливе Бориспільського району Київської області.

15.     Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» гр. Пестовніковій Лідії Павлівні, площею 0,1026 га,  кадастровий номер 3220880901:01:006:0116 в с. Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області.

16.     Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» гр. Савченко Ользі Володимирівні, площею 0,5 га, кадастровий номер 3220880900:08:001:0107 в с. Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області.

17. Про внесення змін до  Програми «ТУРБОТА – соціальний захист та соціальне забезпечення населення» Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області на 2021-2023 роки.

18. Про виділення субвенції Київському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки для обладнання теплового пункту Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря Пристоличної сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                             Микола КАСЬКІВ

 

с. Щасливе

03 листопада 2022 року

№ 1842 – 18 - VIІІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь