A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Рішення сільської ради №2181 – 29 - VIІI «Про надання згоди на отримання та прийняття в комунальну власність Пристоличної об’єднаної територіальної громади гуманітарної/благодійної допомоги»

Кількість переглядів: 123
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Двадцять дев’ята позачергова сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 18.07.2023
Номер документу: 2181 – 29 - VIІI
Назва документу: Про надання згоди на отримання та прийняття в комунальну власність Пристоличної об’єднаної територіальної громади гуманітарної/благодійної допомоги
Прикріплені файли:
  1. Про надання згоди на отримання та прийняття в комунальну власність Пристоличної об’єднаної територіальної громади гуманітарної/благодійної допомоги (0.03 МБ)

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО  РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

Про надання згоди на отримання та прийняття в комунальну власність Пристоличної об’єднаної  територіальної громади гуманітарної/благодійної допомоги

 

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про правовий режим воєнного стану», Указом Президента України від 24.02.2022 №64 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами), затвердженого Законом України від 24.02.2022 № 2102-IX «Про затвердження Указу Президента «Про введення воєнного стану в Україні», враховуючи Закон України  «Про гуманітарну допомогу», Закон України «Про благодійну діяльність та благодійні організації», Постанову Кабінету Міністрів України від 05.03.2022 № 202 «Деякі питання отримання, використання, обліку та звітності благодійної допомоги»,  розглянувши лист директора Бориспільської районної філії Державної установи «Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» № 04.01-04/1156 від 11.07.2023, вх.№ 1939/02-13-2023 від 14.07.2023, враховуючи пропозицію постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту Пристоличної сільської ради,

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на отримання та прийняття до комунальної власності Пристоличної об’єднаної  територіальної громади допомоги (гуманітарної/благодійної) від Бориспільської районної філії Державної установи Київського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України.

2. Прийняти згідно акту прийому-передачі в комунальну власність Пристоличної об’єднаної  територіальної громади гуманітарну/благодійну допомогу від Бориспільської районної філії Державної установи Київського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України, а саме: респіраторів ffp2 у кількості 15000 шт. (п'ятнадцять тисяч шт.), (балансова вартість 690000,00 грн.).

3. Передати майно, що надійшло у вигляді гуманітарної/благодійної допомоги, вказане у пункті 2 цього рішення КНП «Пристоличний Медичний Центр» Пристоличної сільської ради.

4. Передачу майна, визначеного пунктом 2 цього рішення, здійснити шляхом підписання актів приймання-передачі, відповідно до установленого законодавством порядку.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту Пристоличної сільської ради.

Сільський голова                                                      Микола КАСЬКІВ

c. Щасливе

18 липня 2023 року

№ 2181 – 29 - VIІI


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь