ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Повідомлення про сесії №б/н «Про порядок денний 48 сесії 7 скликання»

Кількість переглядів: 456
Скликання: 7 скликання Щасливської сільської ради
Сесія: 48 сесія
Тип документу: Повідомлення про сесії
Дата: 30.03.2020
Номер документу: б/н
Назва документу: Про порядок денний 48 сесії 7 скликання
Прикріплені файли:

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ  ДЕННОГО:

Бюджетні питання:

  1. Про виділення коштів для надання соціальної матеріальної допомоги дітям-інвалідам.
  2. Про передачу субвенції Комунальному некомерційному підприємству «Бориспільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» з метою безперебійного забезпечення медперсоналу амбулаторій всім необхідним на період карантину в зв’язку з COVID-19 інфекцією. 
  3. Затвердження проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги по вул. Лисенка (на ділянці від вул. Героїв Майдану до вул. Лермонтова) в с.Щасливе Бориспільського району Київської області.
  4. Затвердження проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги по вул. Лермонтова в с.Щасливе Бориспільського району Київської області».
  5. Затвердження проектно-кошторисної документації по об’єкту Капітальний ремонт покриття дороги по вул. Шевченка в с.Щавсливе Бориспільського району Київської області».
  6. Затвердження проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Героїв Майдану в с.Щасливе Бориспільського району Київської області».
  7. Про внесення змін до бюджету.

 

Земельні питання:

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (для продажу права оренди на конкурентних засадах (торгах)) Щасливській сільській раді для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  по вул. Героїв Майдану в с.Щасливе.
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з «для іншого сільськогосподарського призначення» на земельну ділянку «для індивідуального садівництва» гр.Бурі Ю.В. на території Щасливської сільської ради.
  3. Про надання дозволу гр. Требуховій Н.О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  4. Про передачу у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаража  в с. Проліски гр. Таранченко О.В.
  5. Про надання дозволу гр. Загородній на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе
  6. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,05 га гр. Кусливому М.В. для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Волошкова, 6 в с. Щасливе.
  7. Про внесення змін до рішення сільської ради №1404-32-VII від 11.09.2018р. «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Химулі П.М для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе» в частині адреси земельної ділянки ( вул. Коцюбинського, 7)
  8. Про затвердження Детального плану території Обслуговуючого кооперативу «Садове товариство «Срібний бриз»» в с.Щасливе.
  9. Про розгляд листа ПП «Сталкер»  щодо заміни сторони у Договорі оренди та встановлення розміру орендної плати.
  10. Про розгляд листа ПП «Альянс»  щодо заміни сторони у Договорі оренди та встановлення розміру орендної плати.
  11. Про розгляд листа ПП «Акорд»  щодо заміни сторони у Договорі оренди та встановлення розміру орендної плати.
  12. Про розгляд листа ПП «Вест»  щодо заміни сторони у Договорі оренди та встановлення розміру орендної плати.
  13. Про розгляд листа ПП «Вектор»  щодо заміни сторони у Договорі оренди та встановлення розміру орендної плати.
  14. Про розгляд листа ТОВ «Оріана» щодо встановлення розміру орендної плати.
  15. Про розгляд листа ТОВ «Оріана» щодо викупу земельної ділянки площею 0,1006 га в с.Щасливе по вул. Героїв Майдану,31.
  16. Про розгляд листа ТОВ «Оріана» щодо викупу земельної ділянки площею 0,0714 га в с.Проліски по вул. Паркова,7.
  17. Про розгляд листа ТОВ «КІА-ЦЕНТР» щодо розірвання договору оренди.
  18. Про розгляд листа КУП «КП Великоолександріської сільської ради «Олександрівкажитлобудсервіс» щодо продовження терміну дії договору оренди на 5 років.
  19. Розгляд звернення гр. Кіргана К.В. щодо укладання нового договору оренди земельної ділянки на строк 10 років та надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо збільшення площі земельної ділянки до 0,22 га (гуртожиток).
  20. Розгляд звернення гр.Кіргана К.В. щодо укладання нового договору оренди земельної ділянки площею 4,1058 га на строк 10 років.
  21. Про розгляд заяви гр.Калініченко Л.О. щодо виділення в натурі (на місцевості) земельної частки (паю).
  22. Про розгляд заяви ФОП Кравченка В.А. щодо передачі в оренду земельної ділянки  площею 0,1 га в с.Щасливе по вул. Героїв Майдану (біля зупинки - траса).
  23. Про надання дозволу виконавчому комітету сільської ради на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для подальшого прожажу на аукціонних торгах.
  24. Про розгляд заяви гр.Кулініч М.В. щодо виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку.
  25. Про розгляд заяви гр.Кулініч В.О. щодо виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку.
  26. Про розгляд заяви гр.Кулініч В.О. щодо виділення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва.

 

ІНШІ:

 

  1. Про розгляд листа ТОВ «Делішес Сіфуд» щодо продовження Договору оренди нерухомого майна в с.Щасливе по вул. Лермонтова, 9.
  2. Розгляд звернення Об’єднаного Штабу захисту української землі  щодо приєднання громади села до народної ініціативи стосовно реформування земельних відносин.
  3. Розгляд звернення Об’єднаного Штабу захисту української землі  щодо приєднання громади села до народної ініціативи стосовно реформування трудових відносин.
  4. Розгляд листа КП ЖКК Щасливський щодо затвердження тарифів на водопостачання та водовідведення
  5. Про затвердження Положення про надання соціальної матеріальної допомоги окремим категоріям населення на території Щасливської сільської ради ( в новій редакції).

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь