ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Повідомлення про сесії №б/н «Про порядок денний 49 сесії 7 скликання»

Кількість переглядів: 522
Скликання: 7 скликання Щасливської сільської ради
Сесія: 49 сесія
Тип документу: Повідомлення про сесії
Дата: 28.05.2020
Номер документу: б/н
Назва документу: Про порядок денний 49 сесії 7 скликання
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.08 МБ)

 

 

Чергова сорок дев’ята  сесія сьомого скликання

28 травня 2020 року               с. Щасливе

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ  ДЕННОГО:

Бюджетні питання:

  1. Звіт про виконання бюджету за І квартал 2020 року.
  2. Про виділення коштів для надання соціальної матеріальної допомоги дітям-інвалідам.
  3. Розгляд листа КП «Щасливе Сервіс» про надання фінансової допомоги на покриття витрат не врахованих при формуванні тарифу, а саме: на придбання стріли навантажувача до екскаватора ЕО-2626.
  4. Розгляд листа КП «Щасливе Сервіс»  про надання фінансової допомоги на покриття витрат не врахованих при формуванні тарифу, а саме: на проведення технічного обслуговування Сміттєвоза великого класу KGB-120.
  5. Розгляд листа ОНЗ «Щасливський НВК «Ліцей загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» про виділення субвенції на придбання матеріалів для філії Пролісківського НВО.
  6. Розгляд листа ОНЗ «Щасливський НВК «Ліцей загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» про виділення субвенції на облаштування частини відмостки навколо закладу.
  7. Про отримання коштів з міського бюджету м.Києва, згідно рішення Київської міської ради, на оздоровлення дітей.
  8. Про внесення змін до бюджету.

Земельні питання:

  1. Про утворення конкурсної комісії для визначення виконавця земельних торгів ( у формі аукціону) з продажу як окремих лотів прав оренди земельних ділянок комунальної власності по вул. Героїв Майдану в с.Щасливе Бориспільського району Київської області.
  2. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Ремень С.М. за межами населеного пункту на території Щасливської сільської ради.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Соловей М.І. в с.Щасливе по вул.Єдності України, буд.5, кв.2
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шквирі Я.Я. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Демидова,8 в с.Щасливе.
  5. Про надання дозволу гр.Ковальчуку В.О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,11 га для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе по вул. Мисливська, 42.
  6. Розгляд листа ОСББ «Надія Є» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення у постійне користування земельної ділянки в с.Щасливе.
  7. Розгляд заяви гр. Петрука І.В. про розроблення детального плану території земельних ділянок площею 1,526 га та площею 0,3915 га в межах Щасливської сільської ради.
  8. Про надання дозволу гр. Остапенку Ю.М. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  9. Про передачу у власність гр. Крутько О.О. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски.
  10. Про передачу у власність гр. Мурзі О.М. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски.
  11. Про передачу у власність гр. Реці К.І. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски.
  12. Про передачу у власність гр. Білецькому В.М. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Мороз В.В. для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  14. Розгляд заяви гр. Немеша В.М. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення з земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с.Щасливе по вул. Молодіжна.
  15. Розгляд листа ТОВ «ОРІАНА» про подовження терміну дії договору оренди земельної ділянки площею 0,2995 га в с.Щасливе по вул. Фестивальна, 31 (ПАБ-2012») на 15 років.
  16. Розгляд листа ТОВ «ОРІАНА» про подовження терміну дії договору оренди земельної ділянки площею 0,0209 га в с.Щасливе по вул. Героїв Майдану,26 (кафе «Гостинна хата») на 15 років.
  17. Розгляд листа ТОВ «ОРІАНА» про розірвання договору оренди земельної ділянки площею 0,1654 га в с.Щасливе по вул. Героїв Майдану,21 (ТК «Оріана») 26. Поділ земельної ділянки площею 0,1654 га в с.Щасливе по вул. Героїв Майдану,21 на дві частини.
  18. Розгляд листа ТОВ «ГРАНД ДИСТРИБЮШН СХІД» про передачу в оренду земельної ділянки площею 0,0263 га в с.Щасливе по вул. Демидова,2А за фактичним розташуванням споруди, складського комплексу з адмін. приміщеннями.
  19. Розгляд листа ТОВ «ГРАНД ДИСТРИБЮШН СХІД» про передачу в оренду земельної ділянки площею 0,7320 га в с.Щасливе по вул. Демидова,2А за фактичним розташуванням споруди, складського комплексу з адмін. приміщеннями.
  20. Розгляд листа ТОВ «ГРАНД ДИСТРИБЮШН СХІД» про передачу в оренду земельної ділянки площею 0,4593 га в с.Щасливе по вул. Демидова,2А за фактичним розташуванням споруди, складського комплексу з адмін. приміщеннями.
  21. Розгляд звернення гр. Кіргана К.В. щодо укладення нового договору оренди земельної ділянки, у зв’язку із закінченням терміну дії договору оренди(гуртожиток).
  22. Розгляд звернення гр.Кіргана К.В. щодо укладення нового договору оренди земельної ділянки площею 4,1058 га.
  23. Розгляд заяви гр. Младенова В.В. по надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  на території Щасливської сільської ради.
  24. Розгляд заяви гр. Бадіки М.Л.  по надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  на території Щасливської сільської ради.
  25. Розгляд заяви гр. Кирильчука І.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  на території Щасливської сільської ради.
  26. Розгляд заяви гр. Юрченка Р.М. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  на території Щасливської сільської ради.
  27. Розгляд заяви гр. Качуровського В.О. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  на території Щасливської сільської ради.
  28. Розгляд заяви гр. Коломійця М.Ю. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  на території Щасливської сільської ради.
  29. Розгляд заяви гр.Садовніченко А.Г. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1 га в с.Щасливе по вул. Демидівська для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
  30. Розгляд заяви гр.Марковського І.А. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1 га в с.Щасливе по вул. Демидівська для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
  31. Розгляд заяви гр.Пахолюка В.О. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,19 га в с.Щасливе для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
  32. Розгляд заяви гр.Кулініч М.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га в с.Щасливе для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
  33. Розгляд заяви гр.Кулініч В.О. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,15 га в с.Щасливе для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
  34. Розгляд заяви гр.Савченка М.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га в с.Щасливе для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
  35. Розгляд заяви гр.Савченко Л.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га в с.Щасливе для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
  36. Розгляд заяви гр.Савченко Л.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,12 га в с.Проліски для ведення садівництва.
  37. Затвердження детального плану території ІВЦ.

ІНШІ:

  1. Розгляд депутатського звернення Лисенка О.П.
  2. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про розірвання Договору оренди земельної ділянки площею 5,4472 га.
  3. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про розірвання Договору оренди земельної ділянки площею 12,6492 га.
  4. Про затвердження Програми боротьби з корона вірусом.
  5. Розгляд проекту Програми по локалізації та ліквідації амброзії полинолистої та інших карантинних рослин та території Щасливської сільської ради протягом 2020-2021 рр.»
  6. Розгляд проекту Положення «Про порядок продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, на яких розміщені об’єкти нерухомого майна, на території Щасливської сільської ради; типового договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки; типового договору на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна».
  7. Про створення комісії щодо обстеження майна стоматологічного кабінету МАЗПСМ с.Проліски.
  8. Розгляд депутатського звернення Бовсуновського О.В. про обстеження приміщення бойлерної з прибудовами по вул. Лисенка, 11 в с.Щасливе.

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь