ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Проекти рішень сільської ради №__ - 2 - VIІІ «рішення № Про внесення змін в рішення № 969-26-VII Про передачу в оренду МСВЕЛКОМ»

Кількість переглядів: 142
Скликання: 8 скликання Пристоличної сільської ради
Сесія: Друга сесія
Тип документу: Проекти рішень сільської ради
Дата: 31.01.2021
Номер документу: __ - 2 - VIІІ
Назва документу: рішення № Про внесення змін в рішення № 969-26-VII Про передачу в оренду МСВЕЛКОМ
Прикріплені файли:
  1. рішення № Про внесення змін в рішення № 969-26-VII Про передачу в оренду МСВЕЛКОМ (0.06 МБ)

 

УКРАЇНА

ПРИСТОЛИЧНА  СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П р о е к  т   РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до рішення Великоолександрівської сільської ради від 03 листопада 2017 року № 969-26-VII «Про передачу ТОВ «МСВЕЛКОМ» в оренду земельної ділянки»

 

 

 

Розглянувши звернення ТОВ «МСВЕЛКОМ»  (вх.№2-15/1811 від 10.08.2020 р.) з проханням внести зміни в Рішення Великоолександрівської сільської ради № 969-26-VII від 03 листопада 2017 року, Відповідно до ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 2 ст. 120 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», ст. ч. 3 ст. 631 Цивільного кодексу України, заслухавши пропозиції постійної комісії з  питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради,

 

Пристолична сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни в рішення Вликоолександрівської сільської ради № 969-26-VII від 03 листопада 2017 року «Про передачу ТОВ «МСВЕЛКОМ» в оренду земельної ділянки» (надалі – рішення сільської ради від 03 листопада 2017 року), а саме:

1.1 Преамбулу Рішення сільської ради від 03 листопада 2017 року викласти в наступній редакції:

«Відповідно до ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 93, ч. 2 ст. 120, ст. 122, 123, 124 Земельного кодексу України, ч. 3 ст. 631 Цивільного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про оренду землі», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», розглянувши звернення ТОВ «МСВЕЛКОМ» про укладення договору оренди земельної ділянки, Великоолександрівська сільська рада…»

1.2 У пункті 1 рішення сільської ради слова «…в оренду строком на 25 (двадцять п’ять) років…» замінити на слова «…в оренду строком на 49 (сорок дев’ять) років».

1.3 Внести зміни до п. 2 рішення сільської ради від 03 листопада  2017 року № 969-26-VII, виклавши його в наступній редакції:

«Встановити річний розмір орендної плати на рівні ___ % (_______ відсотків) від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. В подальшому, обчислення розміру орендної плати за землю здійснювати з урахуванням фактичної нормативної оцінки на поточний рік.

  1. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                          М.І. Каськів

 

 

с. Щасливе

____________ 2021 року

__ __ - VIІІ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь