ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Оголошення

Програма соціальної підтримки в Київській області учасників АТО, операції Об’єднаних сил та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО, операції Об’єднаних сил, а також родин Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності

Пристолична сільська рада інформує: діє «Програма соціальної підтримки в Київській області учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, а також родин Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності на 2021-2022 роки». До заходів Програми включено:

13:56 16.03.2021

ПОСЛУГИ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ

Відповідно до статті 7 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» видами соціальних послуг за цим Законом та Законом України «Про зайнятість населення» є: 

13:43 17.02.2021

Бориспільський міськрайонний центр зайнятості повідомляє

З метою уникнення черг та скупчення людей у приміщенні центру зайнятості реєстрація осіб, які шукають роботу, продовжується шляхом подання особами відповідних заяв через портал  державних послуг «Дія». Станом на 16.02.2021 року уже близько 610 осіб скористалися порталом «Дія» та подали свої документи для реєстрації у Бориспільську міськрайонну філію Київського обласного центру зайнятості як безробітні.

13:41 17.02.2021

Засідання постійних депутатських комісій Пристоличної сільської ради

18 лютого 2021 року о 14-00 год.  відбудеться засідання постійноїї комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою та збереження навколишнього природного середовища Пристоличної сільської ради ( за адресою: с.Щасливе вул. Фестивальна, 39 - приміщення сільської ради).

09:08 17.02.2021

На території Пристоличної сільської ради цілодобово працюють пункти обігріву

На часі. У зв’язку зі зниженням температури повітря та можливим погіршенням погодних умов, згідно з прогнозами Гідрометценру,  Пристоличною сільською радою розгорнуто пункти обігріву на території ОТГ.

15:13 16.02.2021

ДО ВІДОМА СПОЖИВАЧІВ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

За інформацією диспетчерської служби Бориспільського РП ПРАТ «Київобленерго»у зв’язку з ремонтними роботами 11 лютого 2021 року в період 8-17 годин буде припинено електропостачання Л.26 село Щасливе  (Центер)

15:51 10.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь