A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

ЧЕРГОВА 36-ТА СЕСІЯ ЩАСЛИВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 21.03.2019 08:54
Кількість переглядів: 909

Фото без опису

21 березня 2019 року о 14.00 год. відбудеться засідання чергової 36-ї сесії Щасливської сільської ради. Засідання постійних комісій:

- 14.03.19 р. о 17.00 год. засідання постійної земельної комісії.

- 18.03.19 р. о 16.00 год. засідання постійної планово-бюджетної комісії.

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ  ДЕННОГО:

Бюджетні питання:

1.      Про надання матеріальної допомоги на лікування дітей-інвалідів.

2.      Про розгляд депутатського звернення Порцева В.А. щодо виділення коштів для встановлення електронного доступу (Домофон) в будинку провул. Фестивальний, 5.

3.      Про розгляд депутатського звернення Онищука Ю.О. щодо виділення коштів для встановлення вхідних дверей в під’їзди будинку по вул. Л.Укранки, 19.

4.      Про розгляд депутатського звернення Онищука Ю.О. щодо виділення коштів для встановлення електронного доступу (Домофон) в будинках по вул. Л.Укранки, 17; 19.

5.      Про розгляд депутатського звернення Онищука Ю.О. щодо виділення коштів для ремонтних робіт відкосів дверей та вікон в будинках по вул. Л.Укранки, 17; 19.

6.      Про розгляд листа ОНЗ «Щасливський НВК «ліцей -загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» щодо виділення субвенції на придбання меблів для майбутніх перших класів ОНЗ «Щасливський НВК» та Філії Пролісківського НВО.

7.      Про розгляд листа ОНЗ «Щасливський НВК «ліцей -загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» щодо виділення субвенції на придбання меблів для майбутніх перших класів ОНЗ «Щасливський НВК» та Філії Пролісківського НВО.

8.      Про розгляд листа ОНЗ «Щасливський НВК «ліцей -загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» щодо виділення субвенції на придбання обладнання для  ОНЗ «Щасливський НВК» та Філії Пролісківського НВО.

9.      Про розгляд листа ОНЗ «Щасливський НВК «ліцей -загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» щодо виділення субвенції на придбання спортивного інвентарю для ОНЗ «Щасливський НВК».

10.    Про розгляд листа ОНЗ «Щасливський НВК «ліцей -загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» щодо виділення субвенції на придбання дошки-екрана для майбутнього першого класу  Філії Пролісківського НВО.

11.    Про розгляд листа ОНЗ «Щасливський НВК «ліцей -загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» щодо виділення субвенції на придбання спортивного інвентарю (міні-футбольних воріт).

12.    Про розгляд листа директора Будинку культури с. Щасливе щодо виділення субвенції  на придбання та встановлення кондиціонерів.

13.    Про розгляд листа бібліотекара с.Щасливе щодо виділення субвенції на поповнення бібліотечного фонду.

14.    Про   розгляд листа   КП ЖКК «Щасливський» щодо виділення коштів на поповнення статутного фонду підприємства (на придбання спецтехніки).

15.    Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо виділення коштів на проведення капітального ремонту артезіанської свердловини №9 в с.Проліски по вул. Промислова, 1-В.

16.    Про внесення змін до сільського бюджету.

Земельні питання:

17.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Котлінській М.А. на території Щасливської сільської ради.

18.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Зуєву Ю.М. в с.Проліски по вул. Пушкіна, 3-А.

19.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність гр. Істігешевій С.П. для будівництва індивідуальних гаражів в с.Щасливе.

20.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення ТОВ «ГРАНД-9 БУД» з земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування»  в с. Щасливе по вул. Героїв Майдану, 2-А.

21.    Про надання дозволу гр. Зазимку М.В. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.

22.    Про надання дозволу гр. Зазимку В.В. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0040 га для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.

23.    Про надання дозволу гр. Орловій І.О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.

24.    Про надання дозволу гр. Закупрі А.В. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.

25.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

26.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

27.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

28.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

29.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

30.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

31.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

32.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

33.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

34.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

35.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

36.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

37.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

38.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

39.    Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе.

40.    Про припинення права власності   на земельну ділянку площею 0,4272 га, кадастровий номер 3220888001:01:003:0041 на користь Щасливської сільської ради, що належала ТОВ «СПАРК ФІНАНС».

41.    Про виготовлення детального плану території земельної ділянки, кадастровий номер 3220888000:03:006:0522 в с. Щасливе по вул. Олімпійська, 13.

42.    Про розгляд листа спільного українсько-англійського підприємства у формі ТОВ «Магістраль-Інвест» щодо припинення права користування земельною ділянкою площею 0,6004 га в с. Щасливе по вул. Харківське Шосе, 1.

43.    Про розгляд листа ТОВ «Нью Енерджі Холдінг» щодо укладення договору оренди земельної ділянки площею 0,6004 га в с.Щасливе по вул.Харківське Шосе,1.

44.    Розгляд заяви гр. Штефан Іде  щодо припинення дії рішення № 1590 - 35 – VІІ від 07 лютого  2019 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, кадастровий №3220888001:01:003:0023, площею 0,1200 га в с. Щасливе по вул. Шкільна, 2-В з «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на «для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги».

45.    Про розгляд заяви гр. Прокопенка М.В. щодо внесення змін у договір оренди земельних ділянок в частині призначення, що знаходяться за адресою: с.Проліски, вул. Паркова, 2 (для буд-ва магазину-кафе).

46.    Про передачу у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Півчук О.І.

47.    Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Онищенко О.В.

48.    Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Українець О.В.

49.    Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Плахтій А.О.

50.    Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Вітковському А.М.

51.    Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Великойваненку Ю.Б.

52.    Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Самсоненко О.В.

53.    Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Садовському С.О.

54.    Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Хоменко А.О.

55.    Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Горбань О.О.

56.    Про розгляд заяви гр. Нижника А.Т. щодо дострокового розірвання договорів оренди від 22.06.2004 р. за №3497 та №3498 та передачу у приватну власність земельної ділянки для ведення ОСГ.

59.    Про розгляд заяви гр. Нижник І. Г. щодо передачі у приватну власність земельної ділянки площею 1,24 га. для ведення ОСГ.

60.    Про розгляд заяви гр. Мельникова С.В. щодо виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в межах с.Щасливе, як учаснику АТО.

61.    Про розгляд заяви гр. Франзюка В.З. щодо виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в межах с.Щасливе

62.    Про розгляд заяви гр. Трет’яка В.А. щодо виділення земельної ділянки для ведення ОСГ в межах с.Щасливе.

63.    Про розгляд заяви гр. Трет’яка А.В. щодо виділення земельної ділянки для ведення ОСГ в межах с.Щасливе.

64.    Про розгляд заяви гр. Трет’як Л.О. щодо виділення земельної ділянки для ведення ОСГ в межах с.Щасливе.

Інші:

65.    Про розгляд листа Комунального некомерційного підприємства Бориспільської районної ради Київської області «Бориспільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» щодо надання в користування нерухоме майна, а саме: приміщення Щасливської медичної амбулаторії ЗПСМ.

66.    Про розгляд листа директора ОНЗ «Щасливський НВК «ліцей-загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дитячий садок» Бориспільської районної ради Київської області щодо надання в користування нерухоме майна, а саме: нежитлове приміщення в с.Проліски по вул. Соборна, 16, з метою розміщення та організації діяльності Філії Пролісківського НВО.

67.    Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо звільнення КП від орендної плати на 2019 рік.

68.    Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо визнання його виконавцем по збору та вивезення сміття.

69.    Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо звільнення КП від сплати державного мита.

70.    Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо звільнення КП від сплати на прибуток підприємства комунальної власності у межах суми податку, що підлягає зарахуванню до місцевого бюджету.

71.    Про розгляд листа ДФС щодо внесення змін до рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Щасливської сільської ради на 2019 рік»  від  21 червня 2018 року № 1293 – 30 – VII (додаток №5 – туристичний збір).

72.    Про розгляд листа ТОВ «Нафтасіті» щодо запровадження диференційованої ставки туристичного збору.

73.    Про розгляд листа ТОВ «Глуско Рітейл» щодо встановлення розміру пайової участі у розвитку інфраструктури сіл Проліски та Щасливе.

74.    Про розгляд листа-пропозицій щодо придбання нерухомого майна у комунальну власність.

75.    Про розгляд листа ПАТ «Київобленерго» про зменшення відсотку орендної плати.

76.    Про розгляд листа регіонального відділення Фонду державного майна щодо передачі в комунальну власність державного майна.

77.    Про ініціювання створення місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Київська агломерація».

78.    Про надання пропозицій щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад сіл.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь