A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

ЧЕРГОВА 38-ТА СЕСІЯ ЩАСЛИВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 18.06.2019 15:55
Кількість переглядів: 1121

Фото без опису

20.06.2019 року відбудеться засідання 38-ї сесії Щасливської сільської ради. Початок о 14-00 год. в приміщенні сільської ради

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

  1. Про затвердження Програми «Турбота та соціальний захист населення» на 2018-2020 рр.

Бюджетні питання:

  1. Про виділення субвенції для ДМШ с. Щасливе на придбання музичного інструменту.
  2. Про виділення субвенції для бібліотеки с. Проліски на придбання меблів.
  3. Про виділення субвенції для бібліотеки с. Проліски на придбання інтерактивної дошки, проектора та акустичної системи.
  4. Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо виділення коштів на придбання та встановлення системи відеоспостереження на прибудинкових територіях с. Проліски.
  5. Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо виділення коштів на капітальний ремонт внутрішньо будинкової системи водовідведення, водопроводу та вузлів обліку у будинку по вул. Фестивальна, 29 с.Щасливе.
  6. Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо виділення коштів на проведення гідродинамічного очищення 3-х КНС ділянок фекальної каналізації в с.Проліски.
  7. Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо виділення коштів на проведення капітального ремонту покрівлі будинку по вул. Героїв Майдану, 51 с.Щасливе.
  8. Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо виділення коштів на ремонт оглядових вікон у будинку по вул. Л.Українки, 18 с.Щасливе.
  9. Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо виділення коштів на капітальний ремонт вимощення біля будинку по вул. Л.Українки, 22 с.Щасливе.
  10. Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо виділення коштів на капітальний ремонт вимощення біля будинку по вул. Л.Українки, 20 с.Щасливе.
  11. Про розгляд звернення завідуючої Пролісківської філії ОНЗ «Щасливський НВК» щодо виділення субвенції на придбання меблів (стільці, столи) для учнів початкових класів.
  12. Про розгляд звернення завідуючої Пролісківської філії ОНЗ «Щасливський НВК» щодо виділення субвенції на придбання м’ясорубки та тістомісильної машини для кухні закладу.
  13. Про розгляд звернення завідуючої Пролісківської філії ОНЗ «Щасливський НВК» щодо виділення субвенції на придбання меблів (шаф дитячих та стінок) для дошкільних груп.
  14. Про розгляд звернення директора ОНЗ «Щасливський НВК» щодо виділення субвенції на оздоровлення учнів.
  15. Про розгляд звернення директора ОНЗ «Щасливський НВК» щодо виділення субвенції на придбання будівельних матеріалів.
  16. Про розгляд листа адміністрації КНП «Бориспільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» щодо виділення субвенції на придбання медичних приладів для забезпечення населення медичною допомогою МА ЗПСМ с.Проліски.
  17. Про розгляд депутатського звернення Ющенко Т.Б. щодо виділення коштів на придбання та встановлення ігрового майданчика в с. Проліски по вул. Щаслива, 3.
  18. Про розгляд депутатського звернення Луцького О.П. щодо виділення коштів на придбання та встановлення дитячого майданчика в с.Щасливе по вул. Героїв Майдану,20.
  19. Про розгляд депутатського звернення Онищука Ю.О. щодо виділення коштів на придбання та встановлення додаткових ігрових елементів для дитячого майданчика в с.Щасливе по вул. Л.Українки, 17; 19.
  20. Про розгляд депутатського звернення Лисенка О.П. щодо виділення коштів на придбання фарби для проведення ремонтних робіт будинків по вул. Героїв Майдану, 47; 51 с.Щасливе.
  21. Про надання соціальної матеріальної допомоги дітям-інвалідам.
  22. Про надання соціальної матеріальної допомоги на відшкодування втрат спричинених внаслідок пожежі.
  23. Про розгляд звернення Бражний Т.В. щодо надання соціальної матеріальної допомоги, як учаснику ООС.
  24. Про розгляд звернення Качуровського Б.Л. щодо надання соціальної матеріальної допомоги, як учаснику ООС.
  25. Про розгляд звернення Міщанчука М.О. щодо надання соціальної матеріальної допомоги на реабілітацію як учаснику ООС.
  26. Внесення змін до сільського бюджету.

 

Земельні питання:

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе  гр. Артемовій О.С.
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе  гр. Артемову С.В.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Проліски по вул. Матросова, 56-А гр. Коркачу С.М.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Щасливе по вул. Чубинського, 32 гр. Юзвук С.В.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Щасливе по вул. Чубинського, 30 гр. Давиденку А.І.
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Щасливе по вул. Садова, 1-А гр. Іванчук Г.М.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва  гр. Тригуб К.П.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва  гр. Поліно Г.С.
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва  гр. Кузьменко С.Г.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва  гр. Віцюку С.В.
  11. Про надання дозволу гр. Сусь О.М. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе по вул. Польова, 6.
  12. Про розгляд звернення гр. Фоменко Л.В. щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с. Проліски по вул. Матросова, 22-А.
  13. Про розгляд звернення гр. Ніказакову В.П. щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с. Проліски по вул. Матросова, 22.
  14. Про розгляд звернення гр. Діденко К.В. щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с. Проліски по вул. Соборна, 17.
  15. Про надання дозволу гр. Яремчук Н.Д. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  16. Про надання дозволу виконавчому комітету Щасливської сільської ради на складання  проекту землеустрою щодо відведення  у комунальну власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,18 га Щасливській сільській раді для громадської забудови в с. Щасливе  Бориспільського району Київської області.
  17. Про передачу у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Ходаченко В.П.
  18. Про передачу у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Шапочці В.О.
  19. Про передачу у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Шапочці С.В.
  20. Про передачу у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Панікарській Л.Б.
  21. Про передачу у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Свередюк М.І.
  22. Про передачу у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр.Кислому В.В.
  23. Про передачу у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Матагуліну В.М.
  24. Про передачу у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Катречі Ю.С.
  25. Про передачу у власність земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Ніказаковій І.В.
  26. Розгляд заяви гр. Завальнюка Є.О. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Щасливе по вул. Гоголівській.
  27. Розгляд заяви гр. Фіалковської Т.О. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Щасливе по вул. Гоголівській.
  28. Розгляд заяви гр. Пустовалова В.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Щасливе по вул. Гоголівській.
  29. Розгляд заяви гр. Кулі Л.А. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Щасливе по вул. Коцюбинсього.
  30. Розгляд заяви гр. Жовток Л.О. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Щасливе по вул. Коцюбинсього.
  31. Розгляд заяви гр. Качуровського Л.П. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення ОСГ в с.Щасливе по вул. Волошкова.
  32. Про затвердження детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 1,0 га в с.Щасливе для розміщення житлової забудови (соцсфера)
  33. Про внесення змін до Генплану с.Щасливе.
  34. Про розгляд клопотання ПАТ «Київобленерго»  щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення 8 земельних ділянок у користування на умовах оренди ( вул. Волошкова, Соснова в с.Щасливе).
  35. Про розгляд клопотання ПАТ «Київобленерго»  щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0004 га у користування на умовах оренди по вул. Польова в с.Щасливе.
  36. Про розгляд клопотання ПАТ «Київобленерго»  щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення 6 земельних ділянок у користування на умовах оренди по вул. Чубинського в с.Щасливе).
  37. Про розгляд клопотання ПАТ «Київобленерго»  щодо погодження розміщення мереж електричних установок магазину продовольчих товарів в с.Проліски по вул. Паркова,2.
  38. Про розірвання договору оренди земельної ділянки укладеного між Щасливською сільською радою та КП ЖКК «Щасливський» (колишній «Металіст»)
  39. Про передачу земельної ділянки площею 1,0 га, яка утворилась внаслідок поділу, ТОВ «Вімф».
  40. Про надання дозволу виконавчому комітету сільської ради на виготовлення проекту землеустрою  щодо зміни цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 3220888000:03:006:0011 площею 0,2804 га під будівництво школи (ІВЦ) «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» на «для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти».
  41. Про надання дозволу виконавчому комітету сільської ради на виготовлення проекту землеустрою  щодо зміни цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 3220888001:01:007:0002 площею 0,4901 га під будівництво школи (ІВЦ), цільове призначення – 0111 «для надання послуг у сільському господарстві» вид використання- для розташування і обслуговування об’єктів нерухомості (господарських будівель і дворів) на «для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти».
  42. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Щасливе.
  43. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Проліски.
  44. Про надання дозволу виконавчому комітету сільської ради виступити замовником розробки детального плану території земельної ділянки площею 4,8103 кадастровий номер 3220888:03:006:0147, що перебуває у приватній власності ТОВ «Агроінвест 3000».
  45. Розгляд листа ТОВ «Щасливий парадіз» про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
  46. Розгляд листа ТОВ «ГРАНД ДИСТРИБЮШИН СХІД» про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у користування на умовах оренди земельної ділянки площею 0,37 га в с.Щасливе по вул. Демидова, 2-А.
  47. Розгляд листа ТОВ «ГРАНД ДИСТРИБ’ЮШИН СХІД» про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у користування на умовах оренди земельної ділянки площею 1,7 га в с.Щасливе по вул. Демидова, 2.
  48. Розгляд листа ТОВ «ГРАНД ДИСТРИБ’ЮШИН СХІД» про надання в оренду земельної ділянки площею 0,0263 га в с.Щасливе по вул. Демидова, 2-А.
  49. Про розгляд заяви гр. Штанька Г.М. щодо виділення земельної ділянки для будівництва та обслуговування  індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе. (УБД  Щ.)
  50. Про розгляд заяви гр. Севастьянової А.Є. щодо виділення земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе.
  51. Про розгляд заяви гр. Османова Р.Р. щодо виділення земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе.
  52. Про розгляд заяви гр. Лози М.В. щодо виділення земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе ( УБД)

 

 

Інші:

  1. Про визнання КП «Щасливе Сервіс» виконавцем по збору та вивезенню ТПВ на території Щасливської сільської ради у 2019 році.
  2. Про встановлення ставок та пільг із сплати  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,  на 2020 рік.
  3. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік.
  4. Про встановлення місцевих податків та зборів на території Щасливської сільської ради на 2020 рік.
  5. Щодо придбання у комунальну власність Щасливської сільської ради приміщень та обладнання  котелень с.Щасливе та с.Проліски ТОВ «Укртепло-Київ».
  6. Про розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» щодо надання дозволу комунальному підприємству Щасливської сільської ради «Житлово-комунальний комбінат «Щасливський» на укладення договору оренди нерухомого майна комунальної власності по вул. Паркова, 6 в с. Проліски Бориспільського району Київської області площею 13,3 кв. м. з ФОП Кисіль Є.В.

 

- 19.06.19 р. о 16.00 год. засідання постійної планово-бюджетної комісії

- 19.06.19 р. о 17.00 год. засідання постійної земельної комісії

- 19.06.19 р. о 17.30 год. засідання постійної комісії законності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь