A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Чергова 35-та сесія Щасливської сільської ради

Дата: 06.02.2019 16:22
Кількість переглядів: 1019

07 лютого 2019 року о 16-00 годині відбудеться засідання чергової 35-ї сесії Щасливської сільської ради. Засідання постійних комісій: 05.02.2019 р. о 17-00 год. - засідання постійної земельної комісії; 06.02.2019 р. о 16-00 год. - засідання постійної планово-бюджетної комісії; о 17-00 год. - засідання постійної планово-бюджетної комісії.

Чергова тридцять п’ята  сесія сьомого скликання

07 лютого 2019 року                с. Щасливе

ПРОЕКТ     ПОРЯДКУ  ДЕННОГО:

Бюджетні питання:

1.Затвердження звіту про виконання сільського бюджету за 2018 рік.

2. Затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Будівництво дошкільного навчального закладу на 195 місць по вул. Л.Українки, 5 в с.Щасливе, Бориспільського району Київської області».

3. Затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини на 200 відвідувань в зміну з перспективою розвитку по вул. Лермонтова, 9 в с.Щасливе Бориспільського району Київської області. Коригування.»

4. Про розгляд звернення директора Будинку культури Очередько О.О. про затвердження програми та кошторису на святкування свята Масляної в с.Щасливе та с.Проліски.

5. Про виділення субвенції для Будинку культури с.Щасливе для придбання хореографічних станків та костюмів.

6. Про виділення субвенції для ОНЗ Щасливського НВК для проведення капітального ремонту покрівлі будівлі закладу.

7. Розгляд депутатського звернення Журавльової Г.В. про виділення коштів на проведення ремонтних робіт житлових будинків по вул. Соборна, 10; 12-  (влаштування відмостки).

8. Розгляд депутатського звернення Ярош Л.В. про виділення коштів на проведення ремонтних робіт в будинку по вул. Щасливе, 1 с.Проліски – (утеплення технічного поверху).

9. Розгляд депутатського звернення Дзюбенко К.О. щодо виділення коштів на придбання та встановлення парканчику навколо клумби (Табір).

10. Розгляд листа начальника управління гуманітарного розвитку Каськіва М.І. щодо виділення субвенції на придбання низькочастотного апарату Blulin-7.

11. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про виділення коштів на поповнення статутного фонду підприємства.

12. Про надання матеріальної допомоги на лікування дітей-інвалідів.

13. Про внесення змін до сільського бюджету.

 

Земельні питання:

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража гр. Гончар О.М.
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража гр. Дмитрієвій-Скотарь А.І.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Матвійчуку О.С. для будівництва індивідуального гаража  в с.Щасливе.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кривченко О.М. для будівництва індивідуального гаража  в с.Щасливе.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати у власність земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), по вул. Б.Хмельницького, 8 в с.Проліски гр. Мусієнко О.В.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати у власність земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе по вул. Лісова 6-А гр. Новіку В.Г.
  7. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати у власність земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Щасливе по вул. Лісова 6-Б гр.Шквирі Л.І.
  8. Розгляд заяви гр. Іде Штефана Клауса Альфреда про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в с. Щасливе по вул. Шкільна, 2-В з «для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на «землі громадської забудови (землі, які використовуються для розміщення громадських будівель і споруд (готелів, офісних будівель, торговельних будівель, для публічних виступів, для музеїв та бібліотек, для навчальних та дослідних закладів, для лікарень та оздоровчих закладів), інших об’єктів загального користування)».
  9. Про надання дозволу гр. Артемовій О.С. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с.Щасливе.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Чубинського  в с.Щасливе гр. Давиденку А.І.
  11. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Обертинській Г.С. для ведення особистого селянського господарства за адресою: вул. Волошкова, 2 в с. Щасливе Бориспільського району Київської області.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу чи об’єднання  земельної ділянки для індивідуального садівництва гр. Нижнику А.Т. в с.Щасливе Бориспільського району Київської області.
  13. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Гур’яновій Ж.І.
  14. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Горніцькому О.В.
  15. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Горніцькому Д.В.
  16. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Кирпі В.М.
  17. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Мартинчук І.Б.
  18. Про  передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Пінчук Н.М.
  19. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Коломієць В.В.
  20. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Ходаніцькому А.М.
  21. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Батченко Г.В.
  22. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Ашпетовій В.П.
  23. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Сліпецької Л.О.
  24. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Шевченко Н.О.
  25. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Морозову МВ.
  26. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в с. Проліски Бориспільського району Київської області гр. Люшненко Т.І.
  27. Про розгляд листа ТОВ «ПЕРСПЕКТИВА ПРО» щодо заключення договору оренди земельної ділянки.
  28. Про розгляд листа ТОВ «ААМАР», щодо відмови від земельної ділянки  площею 0,9446 га та передачу її у комунальну власність Щасливської сільської ради.
  29. Про розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Щасливе  для будівництва житлової забудови.
  30. Про розгляд заяви гр.Литвин К.А.  щодо виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе.
  31. Про розгляд заяви гр.Борисової М.О. щодо виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе.
  32. Про розгляд заяви гр.Литвин Н.М.  щодо виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе.
  33. Про розгляд заяви гр.Нікольнікова А.О. щодо виділення земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Щасливе.

 

Інші:

  1. Про розгляд листа начальника Управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА щодо заключення договору користування нерухомого майна, а саме: приміщення Будинку культури с.Щасливе.
  2. Про встановлення ставок туристичного збору на 2019 рік та внесення змін до рішення № 1293-30-VII від 21червня 2018 року.
  3. Про розгляд листа ТОВ «Систем ресурс ДТД» щодо надання дозволу на проведення благоустрою території  земельної ділянки колишнього сміттєзвалища в с.Проліски.
  4. Про розгляд депутатського запиту депутата Київської облради О.Є.Кищука щодо внесення змін та доповнень до Кримінального кодексу України в частині посилення відповідальності за корупційні та службові злочини.
  5. Про утворення Молодіжного центру Щасливської сільської ради.
  6. Розгляд листа КП ЖКК «Щасливський» про затвердження тарифів на послуги з вивезення побутових відходів на 2019 рік.
  7. Розгляд листа Бориспільського управління державної казначейської служби України Київської області щодо розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів. к

 

 

Про дотримання меморандуму …ванни с.Проліски (Ганзюк М.)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь