A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

«Акція милосердя» до Дня святого Миколая від Щасливського НВК

Дата: 18.12.2020 13:36
Кількість переглядів: 526

«Акція милосердя» до Дня святого Миколая від Щасливського НВК

У переддень святого Миколая понад півсотні одиноких людей похилого віку та людей, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримають увагу й подарунки у рамках традиційного щорічного благодійного заходу  Щасливського НВК «Акція милосердя».

Силами учнівського й педагогічного колективів Щасливського НВК за підтримки батьків було зібрано речі й товари першої необхідності, продукти харчування, смаколики та кошти для допомоги тим, хто цього потребує.

За інформацією директора закладу Юрія Йовбака, цього року подарунки вручать адресно мешканцям сіл Щасливого, Пролісок, Великої і Малої Олександрівки, Чубинського та Дударкова. Благодійники також відвідають Будинок-інтернат для ветеранів та людей похилого віку в селі Ревне, куди завезуть 40 подарункових наборів.

Проведення даного заходу відбудеться з дотриманням карантинних вимог. Здійснити акцію допомагатимуть батьки учнів і працівники соцзахисту населення за сприяння Пристоличної сільської ради. Вперше цього року школярів попросять не долучатися до заходу, щоб не наражати їх на небезпеку в період карантину.

«Щасливське НВК вже 10 років проводить «Акцію милосердя», яка стає масштабнішою. Я вдячний, що на благодійну  ініціативу відгукнулися мої колеги - директор Великоолександрівської ЗОШ Ігор Іванович Давиденко та директор Дударківської школи Микола Васильович Денисенко. Вдячній за підтримку Пристоличній ОТГ, іншим сільрадам і всім тим, хто поділився частинкою свого тепла», - сказав Юрій Йовбак, директор Щасливського НВК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь