A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Будівництво дитячого садка в с.Щасливе розпочато!

Дата: 23.12.2020 08:15
Кількість переглядів: 781

Процес будівництва дитячого садочка у селі Щасливе

Пристоличний сільський голова Микола Каськів цього тижня на робочій нараді наголосив на необхідності проінспектувати соціальні об’єкти, що знаходяться у процесі будівництва або готуються до здачі в експлуатації на території ОТГ.

За словами керівника, це важливий крок перед затвердженням Програми соціально-економічного розвитку ОТГ і прийняттям бюджету-2021.

Тож у понеділок, 21 грудня, заступник сільського голови Євген Погорілий побував на будівельному майданчику в селі Щасливе на вул. Л.Українки, 5, де розпочалися  роботи зі зведення двоповерхового дитячого садочка на 195 місць загальною площею 3513, 41 м кв. на ділянці 1,3198 га (генпідрядник –  столична компанія ТОВ «РОНГБУК», замовник – сільська рада).

Виконроб Дмитро Мартинюк пояснив, що зараз підбирається основа котловану, вирівнюють відкоси, роблять відмітки і щебеневу підготовку.

«Плануємо до кінця 2020-го завершити котлован і ущільнення щебеневої підбетонки. Після свят розпочнемо заливати стіни. Якщо не виникне проблем із фінансуванням, то менш ніж за два роки садочок відчинить двері для малят», –  заявив Дмитро.

За словами Євгена Погорілого, за кошти місцевого бюджету була розроблена проектно-кошторисна документація на будівництво ДНЗ, є експертний звіт, була отримана декларація про початок будівельних робіт у 2017 році, а згодом внесені відповідні зміни в документацію – коригування проекту, тоді змінився і підрядник. У грудні 2020 року стартував процес будівництва.

 «Діючий дошкільний заклад «Росинка» в селі Щасливе, збудований у 1954 році, нині дуже перевантажений. Тому Пристолична сільська рада зробить усе можливе, щоб новий ДНЗ будувався згідно з планом, у визначені терміни. Також передбачено підписання актів приймання робіт», - підсумував Євген Сергійович.

Нагадаємо. ДНЗ розрахований на 10 груп, одна з них – ясла. Орієнтовна кількість нових робочих місць – 54 вакансії.

Загальна кошторисна вартість будівництва – 90 098 858, 00 грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь