ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Велика робоча група відвідала садочки, школи та медзаклади Пристоличної ОТГ. Які висновки?

Дата: 23.12.2020 15:10
Кількість переглядів: 585

Велика робоча група відвідала садочки, школи та медзаклади Пристоличної ОТГ. Які висновки?

У середу, 23 грудня, о 09.00 велика робоча група Пристоличної ОТГ за ініціативи сільського голови Миколи Каськіва, розпочала рейд селами, що ввійшли до об’єднаної громади: Велика і Мала Олександрівка, Проліски, Дударків, Займище.

Рішення щодо оглядового візиту було ухвалене 18 грудня на засіданні постійної депутатської комісії з гуманітарного розвитку Пристоличної сільської ради.

Мета відвідин: перед прийняттям Програми соціально-економічного розвитку ознайомлення зі станом об’єктів гуманітарної, культурної та медичної сфери, які з січня 2021 року перейдуть у комунальну власність Пристоличної ОТГ.

Склад робочої групи: голова –  Юрій Йовбак, голова постійної депутатської комісії з гуманітарного розвитку, директор Щасливського НВК; Анастасія Покозацька – заступник голови комісії, головний лікар Щасливської медамбулаторії ЗПСМ, Олександр Москаленко –  член комісії, директор Республіканського вищого училища фізичної культури;  Василь Дембіцький і Євген Погорілий –  заступники Пристоличного сільського голови.

Делегація зустрілася з представниками кожної з сільрад, оглянула приміщення і території шкіл, садочків, ФАПів і медамбулаторій. Відбулися розмови з очільниками закладів про нагальні проблеми й потреби.

Враження учасників робочої групи від побаченого співпадали і висновок був спільним: «Роботи попереду багато, потрібно засукувати рукава і працювати для покращання надання освітніх, культурних і медичних послуг населенню Пристоличної ОТГ».

У підсумку вирішено, що керівники закладів напишуть офіційні листи до Пристоличної сільської ради, де викладуть суть нагальних потреб закладів і пропозиції щодо їх вирішення. Після депутатського обговорення будуть прийняті відповідні рішення, зокрема про фінансування.   

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь