A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Велика робоча група відвідала садочки, школи та медзаклади Пристоличної ОТГ. Які висновки?

Дата: 23.12.2020 15:10
Кількість переглядів: 559

Велика робоча група відвідала садочки, школи та медзаклади Пристоличної ОТГ. Які висновки?

У середу, 23 грудня, о 09.00 велика робоча група Пристоличної ОТГ за ініціативи сільського голови Миколи Каськіва, розпочала рейд селами, що ввійшли до об’єднаної громади: Велика і Мала Олександрівка, Проліски, Дударків, Займище.

Рішення щодо оглядового візиту було ухвалене 18 грудня на засіданні постійної депутатської комісії з гуманітарного розвитку Пристоличної сільської ради.

Мета відвідин: перед прийняттям Програми соціально-економічного розвитку ознайомлення зі станом об’єктів гуманітарної, культурної та медичної сфери, які з січня 2021 року перейдуть у комунальну власність Пристоличної ОТГ.

Склад робочої групи: голова –  Юрій Йовбак, голова постійної депутатської комісії з гуманітарного розвитку, директор Щасливського НВК; Анастасія Покозацька – заступник голови комісії, головний лікар Щасливської медамбулаторії ЗПСМ, Олександр Москаленко –  член комісії, директор Республіканського вищого училища фізичної культури;  Василь Дембіцький і Євген Погорілий –  заступники Пристоличного сільського голови.

Делегація зустрілася з представниками кожної з сільрад, оглянула приміщення і території шкіл, садочків, ФАПів і медамбулаторій. Відбулися розмови з очільниками закладів про нагальні проблеми й потреби.

Враження учасників робочої групи від побаченого співпадали і висновок був спільним: «Роботи попереду багато, потрібно засукувати рукава і працювати для покращання надання освітніх, культурних і медичних послуг населенню Пристоличної ОТГ».

У підсумку вирішено, що керівники закладів напишуть офіційні листи до Пристоличної сільської ради, де викладуть суть нагальних потреб закладів і пропозиції щодо їх вирішення. Після депутатського обговорення будуть прийняті відповідні рішення, зокрема про фінансування.   

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь