A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Великоолександрівська ЗОШ: критичне перевантаження і потреба в добудові «крила»

Дата: 24.12.2020 08:11
Кількість переглядів: 446

Великоолександрівська ЗОШ: критичне перевантаження і потреба в добудові «крила»

Факт. Велика робоча група Пристоличної ОТГ, до складу якої ввійшли члени постійної депутатської комісії з гуманітарного розвитку на чолі з головою Юрієм Йовбаком, а також заступники сільського голови Василь Дембіцький і Євген Погорілий – 23 грудня побували в Великоолександрівській ЗОШ.

Мета: аналіз стану закладу для визначення поетапного плану розвитку школи в рамках Програми соціально-економічного розвитку Пристоличної ОТГ.

Директор школи Ігор Давиденко провів екскурсію приміщенням.

Він наголосив, що це одна з найбільших шкіл Бориспільського району, яка нині вкрай перевантажена, класи переповнені, не вистачає приміщень для навчання і занять спортом.

Пряма мова Давиденка: «Школа «тріщить по швах», дітей багато, а місця критично бракує. Щороку маємо три перших класи. Я з 2013 року на посаді. Ремонт зроблений частково у 2014 і 2015 роках.  Постійно вертався за різною допомогою до сільської ради, але не було розуміння з боку депутатів. Нам потрібно добудувати «крило» для початкової ланки, а діюче приміщення віддати під потреби середньої і старшої школи».

Також директор показав спортивну залу, що знаходиться в плачевному стані та є замалою для потреб школи і сіл Велика й Мала Олександрівка.

Пряма мова Давиденка: «Стіни і стеля спортзали вражені грибком, потрібні реконструкція опалення і капітальний ремонт. Ви перші депутати, які поцікавилися проблемами нашої школи. Спасибі вам за небайдужість».

Висновок. Юрій Йовбак, голова комісії й директор Щасливського НВК, підкреслив, що Великоолександрівська ЗОШ славиться сильним педагогічним складом і якістю надання освітніх послуг, але матеріальна база не відповідає потребам часу.

Також члени комісії відмітили, що пришкільна територія недоглянута – листя не прибране, насадження занедбані, немає надійної огорожі.

Ігорю Давиденку запропонували надати офіційний лист до Пристоличної ОТГ із перерахуванням проблем закладу та пропозиціями їх вирішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь