ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Візит у Чубинське: робота в локдаун і доля садиби-музею

Дата: 12.01.2021 10:22
Кількість переглядів: 455

Візит у Чубинське: робота в локдаун і доля садиби-музею

Факт. На початку поточного тижня перший заступник Пристоличного сільського голови Василь Дембіцький із робочим візитом побував у селах Велика і Мала Олександрівка та Чубинському, поспілкувався з працівниками колишньої Великоолександрівської сільської ради щодо особливостей роботи в умовах локдауну.

Мета візиту - донести головний меседж керівництва Пристоличної ОТГ: в умовах локдауну органи виконавчої влади працюють на робочих місцях згідно з графіком, а двері кабінетів спеціалістів мають бути відчинені для громадян.

У процесі поїздки також порушилося давнє питання будівництва садиби-музею П.П. Чубинського в селі Чубинське на земельній ділянці площею 2, 8808 га, замовником якого, за документами, і власником ділянки під будівництво значиться комунальне унітарне підприємство Великоолександрівської сільської ради «Олесандрівкажитлобудсервіс».

Пряма мова Дембіцького: «Я передивився велику підшивку документації щодо будівництва музею-садиби і виникло більше запитань, ніж відповідей. Потрібно детально вивчати усі матеріали, спілкуватися з відповідальними особами, щоб робити якісь висновки».

Нагадаємо, ідея спорудження туристичного об’єкта у Чубинському на Бориспільщині обговорюється ще з 2013 року, відтоді були зроблені певні кроки до її втілення, але музей так і не вдалося збудувати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь