A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Сервіс Google Classroom для шкіл Пристоличної ОТГ

Дата: 22.01.2021 08:37
Кількість переглядів: 472

Сервіс Google Classroom для шкіл Пристоличної ОТГ

СУЧАСНЕ НАВЧАННЯ. Щасливський НВК –  перший освітній заклад Пристоличної сільської ради, який майже на 100% перейшов на єдину освітню платформу – Google Classroom.

Із 20 січня безплатний сервіс Google Classroom освоюють педагоги Дударківської ЗОШ. На черзі – Великоолександрівська школа.

Ідею створити зручне інформаційне середовище для учнів, вчителів і батьків Щасливського НВК запропонував депутат Пристоличної сільської ради від ПП «Голос» Максим Гарбуз. Його думку підтримав директор НВК Юрій Йовбак, депутат Пристоличної сільської ради від ПП «Наш Край»; до втілення ідеї долучилася вчителька інформатики Альона Коваль. Нині вони адміністратори шкільної платформи Classroom.

Пряма мова М. ГАРБУЗА: «Як батько двох школярів, які навчаються у Щасливому, маючи вищу технічну освіту, я був зацікавлений у покращенні системи дистанційної освіти й доступу батьків до домашніх завдань і оцінювання. Так виникла ідея з G Suite for Education Google Classroom, яку я обговорив з Юрієм Юрійовичем і запропонував свою допомогу, він був «за».

Ми зібрали педагогів Щасливського НВК, я познайомив їх із принципами роботи платформи, її перевагами, допоміг із запуском системи, створенням акаунтів тощо. Головним було надати інструмент для роботи платформи. Результатом я задоволений.

Потім дирекція НВК провела зустріч із колегами Дударківської ЗОШ для передачі досвіду. Там адміністратор Classroom – Ірина Чорна.

Якщо надалі буде потрібна моя участь, я завжди готовий допомогти».

НАГАДАЄМО, GSuite for Education, до якої крім Google Клас входить ще корпоративна пошта і сервіс відеоконференцій GMeet – це безкоштовний захищений сервіс для навчальних закладів, некомерційних організацій і користувачів із особистими корпоративними обліковими записами Google. Він економить час, спрощує організацію навчального процесу та спілкування викладача і учня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь