A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Микола Каськів про зустріч у Дударкові

Дата: 22.01.2021 13:32
Кількість переглядів: 478

Микола Каськів про зустріч у Дударкові

ФАКТ. Пристоличний сільський голова Микола Каськів у процесі першого виїзного прийому громадян по селах ОТГ 21 січня мав розмову з групою дударківців  щодо питання призначення старости для сіл Дударків і Займище.

Група активістів пропонувала свого кандидата на посаду старости - еск-голову Дударківської сільради  Миколу Гуральника, який кілька термінів очолював нині проблемні села.

Микола Каськів вислухав людей і висловив своє бачення, наголосивши, що у Дударкові зараз на часі не політика, а вирішення наболілих проблем, серед яких сміття, благоустрій, дороги, інфраструктура тощо, оскільки територія колишньої Дударківської сільради потребує розвитку і господарського підходу.

Пряма мова М. КАСЬКІВА: «Я ціную думку кожного. Але як Пристоличний сільський голова, я маю особисту відповідальність перед громадою за розвиток усіх сіл території ОТГ.

Зараз я бачу, що у Дударкові багато проблем. За короткий період мого перебування на посаді сільського голови ми уже встигли деякі вирішити: спільними зусиллями з ДП «Чайка» відремонтували старий дах будівлі ФАПу і гуртожитку, ліквідували одне стихійне сміттєзвалище на території села, вирішили проблему, що виникла з водопостачанням, системно зайнялися благоустроєм тощо. І це тільки початок. Тут потрібен господарський підхід!

Дударків і Займище зараз не відповідають рівню Пристоличної ОТГ. Донедавна я очолював управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА і знаю, що все, що робилося на цій території останнім часом – це заслуга району.

Тому цим селам потрібен грамотний староста. Усі запропоновані кандидатури на цю посаду ми будемо обговорювати детально.

Наголошую, спочатку потрібно вивчити усю проблематику сіл, а потім уже знайти відповідальну людину, яка готова буде допомагати вивести їх на належний рівень».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь